Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Amsterdam

amsterdam modern

"Amsterdamse grachtenpanden" van Wini Hoonte

Agenda-Amsterdam

Download als een iCal bestand
Bezoek Heineken Experience
Woensdag, 25. September 2019, 14:00
Contact Trijntje Visser

Woensdag 25 september om 14.00 uur: Heineken Experience in Amsterdam

Beleef Heineken in de Heineken Brouwerij!

Maak je eigen muzikale Heineken-video en laat je inspireren door de nostalgische expositie van 140 jaar Heineken-reclames EN proef een (zelf getapt) biertje.

Kosten: entree 18 euro voor NIET-leden; 14,40 euro voor VOEKS-leden.

Gecombineerd met lunch vooraf om 12.00 uur: 33 euro voor NIET-leden; 26,40 euro voor VOEKS-leden.

Al sinds 1863 markeert de Heineken Brouwerij het begin van de Amsterdamse Pijp. Het is hier dat Gerard Adriaan Heineken de basis legt voor het wereldwijde bierimperium van de familie Heineken. Nadat de brouwerij in 1988 naar elders verhuist, wordt het gebouw opengesteld als museum. In de historische brouwerij prijken nog altijd de prachtige koperen ketels, maar de Heineken Experience geeft meer dan alleen een lesje biergeschiedenis; het laat je Heineken met ál je zintuigen beleven.

De Pijp

In de Pijp barst het van de bruine kroegjes, trendy cafés en restaurants. Een lunch voorafgaand (12.00 uur) aan de Heineken Experience kan worden gecombineerd.

Toegankelijkheid

De Heineken Brouwerij is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Bereikbaarheid: advies Openbaar vervoer!

Openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station tram 24 (uitstap halte Marie Heinekenplein) en metro 52 richting zuid (uitstap halte vijzelgracht); vanaf het Leidseplein tram 1, 7 en 19 (uitstap halte vijzelgracht) en met de Canal Boat (halte voor de deur).

Met de auto: vanaf de Ringweg A10 afslag S110; volg de borden richting centrum en de parkeergarage aan de Stadhouderskade (50 m vanaf de Heineken Brouwerij).

Adres

Heineken Experience

Stadhouderskade 78

1072 AE   Amsterdam

Locatie Amsterdam
Trijntje Visser