Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Apeldoorn

apeldoorn header foto

Agenda-Apeldoorn

Download als een iCal bestand
Kerstdiner Epe
Dinsdag, 17. December 2019

Kerstdiner

Op dinsdag 17 december vindt het jaarlijkse kerstdiner van regio Apeldoorn plaats in hotel-restaurant Dennenheuvel, Heerderweg 27 te Epe. U wordt om 17.00 ontvangen met een drankje. Hierna volgt een heerlijk driegangendiner. Een drankje vooraf en twee drankjes tijdens het eten zijn bij de prijs inbegrepen (wijn/bier/frisdrank).

Het voorgerecht is een terrine van fazantenfilet met katenspek, geweckte morilles en gemarineerde zuurkool. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit op de huid gebakken snoekbaarsfilet met sugarsnaps, beurre noire en kappertjes, of een medium gegrilde kalfs-ribeye met gebakken roodlof en een saus van vadouvan, of een medaillon van Veluws hert met langzaam gegaarde –sukade, cavolo nero en jeneverbessen. Nagerecht is een dessertbuffet, gevolgd door mokka. U kunt zich aanmelden door vóór 1 december €41,50 p.p. (€51,50 voor introducés) over te maken naar de penningmeester (zie colofon). 

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Graag uiterlijk 1 december doorgeven aan de activiteitencoördinator. 

Locatie Hotel-restaurant Dennenheuvel, Heerderweg 27 te Epe