Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Voor meer regionale contactinformatie klik hier

Regio Het Noorden (08)    
     
     
Opgericht 19.12.1953  
Bankrekening NL36 RABO 0131795635  
Ten name van Voeks regio Het Noorden te Borger  
Website www.voeks.nl/hetnoorden
     
Regiobestuur Naam  
Voorzitter A.J.H. Timmer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris N.C. van Luijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester E. Belder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Regiocoördinator Welzijnswerk Mw. M.J. van Os Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon ZKA A. Vas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris Activiteiten Mw. L. Reneman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministrateur Mw. G. van Rossum-Thiele Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Webmaster H.T. van Veen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Geografisch    
Plaatsnamen Alle plaatsen in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en op de eilanden Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog en enkele plaatsen in Noord-Overijssel
Postcodes 77, 78, 79, 83 t/m 99