Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Voor meer regionale contactinformatie klik hier

Regio Het Noorden (08)    
     
     
Opgericht 19.12.1953  
Bankrekening NL36 RABO 0131795635  
Ten name van Voeks regio Het Noorden te Borger  
Website www.voeks.nl/hetnoorden
     
Regiobestuur Naam  
Voorzitter A.J.H. Timmer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Mw. G. van Rossum-Thiele Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester H.T. van Veen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Regiocoördinator Welzijnswerk Mw. M.J. van Os Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon ZKA A. Vas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris Activiteiten L. Reneman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministrateur Mw. G. van Rossum-Thiele  
Geografisch    
Plaatsnamen Alle plaatsen in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en op de eilanden Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog en enkele plaatsen in Noord-Overijssel
Postcodes 77, 78, 79, 83 t/m 99