Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Uitnodiging
De Voeks algemene ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op woensdag 17 april 2019

in het Shell Hoofdkantoor, Carel van Bylandtlaan 16 in Den Haag.


Voeksleden worden van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen. U bent vanaf 13.00 uur welkom om een kopje koffie/thee te drinken. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt omstreeks 16.30 uur met aansluitend een drankje en een hapje.

Agenda
Klik HIER voor de agenda. De overige informatie is nog niet beschikbaar. 

Aanmelden

aanmelden knop

Aanmelding is noodzakelijk in verband met de veiligheidsregels die in Shell gebouwen van toepassing zijn. Let erop dat u zich moet kunnen legitimeren bij het betreden van het hoofdkantoor. Wie zich niet aanmeldt, neemt het risico dat de toegang geweigerd wordt.

Vergaderstukken

Aanmelding verzekert u ook van tijdige toezending van vergaderstukken via e-mail, waaronder, op verzoek, het jaarverslag. Leden die digitaal aanmelden een probleem vinden, kunnen bellen met Bureau Voeks, tel. +31 (0)70- 377 23 71. (geopend ma, di, do 0900-1200)

De vergaderstukken en het jaarverslag worden (zodra beschikbaar) ook via MijnVoeks beschikbaar gemaakt. (Inloggen met een MijnVoeks account is vereist).

Bereikbaarheid

Wij raden u aan met het openbaar vervoer te komen. Als u toch met de auto komt, er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen gereserveerd in de parkeergarage onder het hoofdkantoor. Wilt u hier gebruik van maken, dan moet u dit aangeven op het aanmeldformulier of bellen met Bureau Voeks. Diegenen die met de trein reizen naar station Centraal in Den Haag, nemen tramlijn 9 en stappen bij de halte ‘Laan Copes van Cattenburch’, vlakbij het Hoofdkantoor, uit. Vanaf de halte is het dan nog ca. 2 minuut lopen.