Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

regio den haag 60jaar

 Regio den Haag 60 jaar jubileum receptie.

logo vitaal dhDe 20 meest recent gepubliceerde artikelen in de categorie Den Haag-VITAAL staan op deze pagina. De regelmatig georganiseerde uitstapjes of lezingen staan ook vermeld in de Agenda.

Klik hier voor de informatie in de Agenda.

Voor een algemene beschrijving van een activiteit klik in het menu rechts.  

Donderdag, 25 april 2019 13:30
Paviljoen Te Werve, Benedenzaal
Huijs de Wervelaan 110 Rijswijk

privacybadgerHerman de Jongste bekend van zijn presentaties over Cybercrime en Bitcoins is opgevallen, dat het met de data-veiligheid nogal slecht gesteld is. Zeker m.b.t. veiligheid en privacy.
Men realiseert zich onvoldoende, wat er gebeurt als men OK geeft op een app op de telefoon en wat die app vervolgens doet!

In de computercursus en op de mediaclub komt het onderwerp aan de orde, maar in beide gevallen voor een beperkte groep mensen.      Grijp uw kans!

In plaats van de gebruikelijke Mediamiddag op Te Werve biedt Herman de Jongste ons deze mogelijkheid. Waarbij het erom gaat, naast een enkele presentatie, het helpen van leden om hun online gedrag veiliger te maken. Denk aan een wachtwoord manager, Browser add-ons zoals Privacy Badger, of zelfs TOR of Linux.  

Gezien de opzet van deze middag is het wel aan te bevelen dat deelnemers hun eigen laptop (met Windows-10) meenemen.

U kunt zich hier aanmelden.

aanmelden knop

 

Datum: 10 april 2019

Programma:

  • 12.00 uur             lunch op eigen kosten bij Grand Café De Oude School, Dorpstraat 40.
  • 13.00 uur            start wandeling bij De Oude School.
  • 14.30 uur            drankje in De Oude School

aanmelden knop

Lees meer...

Beste leden, (ook van andere regio’s),

De bijeenkomsten van de Media computerclub vinden plaats in "het paviljoen Te Werve" te Rijswijk, elke tweede en vierde donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur. (In de maanden juli en augustus is er een aangepast programma).

We richten ons op het gebruik van computers en tablets bij het uitoefenen van hobby’s, zoals: fotografie, muziek, video, genealogie, etc. Het uitwisselen van ervaringen en het oplossen van problemen spelen een belangrijke rol en tegenwoordig komt ook het gebruik van smartphones regelmatig ter sprake.

Ook in 2018 streven we weer naar leerzame- en gezellige clubmiddagen, waarbij het onderling bespreken van computerproblemen een vast onderdeel is. Gezien de talrijke updates in Windows-10 is daar alle aanleiding toe. We beginnen de clubmiddag met een actueel onderwerp. Het gebruik van de smartphone komt steeds vaker aan de orde.

Van de leden verwachten we dat ze enige ervaring hebben met het gebruik van Windows; bijvoorbeeld opgedaan via de Voeks-computerlessen. Uiteraard zijn Apple-computer gebruikers ook van harte welkom.

Voor verdere informatie: Wim Huizer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

2016 03 10 5 jaar MCC

Meer opbrengst van uw spaargeld ? Contact de Voeks Beleggingsstudieclub De Sluizen.

Wilt u meer weten over beleggen in aandelen of bespreken van beleggen in aandelen in clubverband? 

De gezellige bijeenkomsten van Beleggingsclub ‘De Sluizen’ vinden maandelijks plaats in restaurant en sportcentrum de Polderpoort in Vlaardingen. 

Lees meer...