Regio Den Haag

In april 2020 willen we bij voldoende belangstelling weer een genealogiecursus organiseren in samenwerking met de Nederlandse Genealogie Vereniging. Op 5 woensdagen van 14.00 tot 16.30 uur gaan we aan de slag. Kosten circa 40 euro.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je geïnteresseerd bent. Ook geschikt voor partners.

Ten noorden van het beruchte Rotterdamse Terbregseplein ligt het recreatiegebied De Rottemeren. Onderdeel daarvan zijn de Bergse bossen, de Lage en de Hoge.

Vandaag bekijken we het Lage Bergse Bos met een kort uitstapje naar de galerie Artihove (www.artihove.nl). Er lopen grote grazers rond, het is er drassig na de regen en de overheid is bezig de A16 door dit gebied aan te leggen, maar daar hebben we geen last van.

NB In Voeksnieuws 2020-03 staat dat de wandeling in het Hoge Bos is, maar dat is dus gewijzigd.
Een andere keer wellicht een wandeling in de Hoge Bergse bossen.

Zorg voor gepast schoeisel.

Programma 14 april 2020:

  • 12.00 uur Lunch op eigen kosten in Restaurant Bergsche Plas, Rottebandreef 50, Bergschenhoek.
  • 13.00 uur Aanvang wandeling, 6 km, redelijk vlak met  bezoek aan Artihove, kunst en natuur. (geen kosten).
  • 15.00 uur Drankje aangeboden door Voeks in Restaurant Bergsche Plas.

Parkeren bij het restaurant is gratis. 

 

Bij twijfel of de wandeling doorgaat, bel voordat je zou vertrekken, Richard van Ruler op 06-44900657.

Na de zomermaanden beginnen we donderdag 12 september weer met onze reguliere clubbijeenkomsten in het paviljoen “Te Werve” te Rijswijk (elke 2e en 4e donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur).

Lees meer...

Onder deze titel diepen we onderwerpen uit die ons als ex-Shellers aan het hart gaan. Een aantal keren per jaar nodigen we een spreker uit die het onderwerp presenteert. Wij met onze achtergrond praten mee.

Lees meer...