Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

regio den haag 60jaar

 Regio den Haag 60 jaar jubileum receptie.

logo vitaal dhDe 20 meest recent gepubliceerde artikelen in de categorie Den Haag-VITAAL staan op deze pagina. De regelmatig georganiseerde uitstapjes of lezingen staan ook vermeld in de Agenda.

Klik hier voor de informatie in de Agenda.

Voor een algemene beschrijving van een activiteit klik in het menu rechts.  

Dhr. Ton Sluman houdt een presentatie over het project Pearl in Qatar. Op het hoogtepunt van de realisatie van het project werkten meer dan 50 000 medewerkers op hetzelfde moment aan de bouw van de fabriek. Een megaproject.

Ton gaat met ons de uitdagingen van zo’n project na. Verplichte kost voor ingenieurs!

 • Datum donderdag 21 februari.
 • Locatie Paviljoen Huis te Werve, Huys de Wervelaan 110, Rijswijk.

Programma:

 • 12.00 Lunch voor de deelnemers op eigen kosten.
 • 12.45 Begin presentatie.
 • 13.45 uur Kof-fie/thee.
 • 14.00 Voorzetting presentatie;
 • 15.00 Borrel met bitterballen.

Kosten voor thee/koffie en drankje € 5,-, cash bij de ingang.

aanmelden knop

Op woensdag 13 februari wordt de voorjaarsklassieker in Meijendel gewandeld,. Een frisse neus halen, als we geluk hebben dan wandelen door een wit paradijs van sneeuw.We beginnen om 12.00 uur met een lunch, op eigen kosten, in de Pannenkoekenboerderij, Meijendelseweg 36, Wassenaar. Om 13.00 uur verzamelen bij de ingang van de boerderij voor de wandeling waar we na afloop een welverdiend drankje drinken, u aangeboden door Voeks.

aanmelden knop

Datum: donderdag 14 maart-2019
Tijd: 09:30 u. - 12:00 u.

aanmelden knop

 • Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.
 • De deelnemerslijst moeten wij uiterlijk 6 maart aanleveren

Lees meer...

Deze presentatie vindt plaats op woensdag, 30 januari 2019.

 • locatie: Paviljoen Te Werve, Huys de Wervelaan 110 Rijswijk, ingang Landgoed naast Rijswijkse Schouwburg
 • Aanvang: 14:00 u.

aanmelden knop

Lees meer...

Beste leden, (ook van andere regio’s),

De bijeenkomsten van de Media computerclub vinden plaats in "het paviljoen Te Werve" te Rijswijk, elke tweede en vierde donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur. (In de maanden juli en augustus is er een aangepast programma).

We richten ons op het gebruik van computers en tablets bij het uitoefenen van hobby’s, zoals: fotografie, muziek, video, genealogie, etc. Het uitwisselen van ervaringen en het oplossen van problemen spelen een belangrijke rol en tegenwoordig komt ook het gebruik van smartphones regelmatig ter sprake.

Ook in 2018 streven we weer naar leerzame- en gezellige clubmiddagen, waarbij het onderling bespreken van computerproblemen een vast onderdeel is. Gezien de talrijke updates in Windows-10 is daar alle aanleiding toe. We beginnen de clubmiddag met een actueel onderwerp. Het gebruik van de smartphone komt steeds vaker aan de orde.

Van de leden verwachten we dat ze enige ervaring hebben met het gebruik van Windows; bijvoorbeeld opgedaan via de Voeks-computerlessen. Uiteraard zijn Apple-computer gebruikers ook van harte welkom.

Voor verdere informatie: Wim Huizer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

2016 03 10 5 jaar MCC

Meer opbrengst van uw spaargeld ? Contact de Voeks Beleggingsstudieclub De Sluizen.

Wilt u meer weten over beleggen in aandelen of bespreken van beleggen in aandelen in clubverband? 

De gezellige bijeenkomsten van Beleggingsclub ‘De Sluizen’ vinden maandelijks plaats in restaurant en sportcentrum de Polderpoort in Vlaardingen. 

Lees meer...