Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

banner regio denhaag 1 rounded

logo vitaal dhDe 20 meest recent gepubliceerde artikelen in de categorie Den Haag-VITAAL staan op deze pagina. De regelmatig georganiseerde uitstapjes of lezingen staan ook vermeld in de Agenda.

Klik hier voor de informatie in de Agenda.

Voor een algemene beschrijving van een activiteit klik in het menu rechts.  

logo dsm150 JAAR GIST   zaterdag, 7 december 2019
Historische exposite ter gelegenheid van het 150 jarige jubileum van “De Gist”, de fabriek die door Jacques en Agneta van Marken in Delft is opgericht.

Lees meer...

hogerehotelschoolKerstdiner 12 december 2019               

Het Kerstdiner bij de Internationale Hogere Hotelschool in Den Haag
was in 2018 een succes en voor herhaling vatbaar!

Vanaf nu worden aanmeldingen op de wachtlijst geplaatst, omdat het maximum aantal beschikbare plaatsen is bereikt.

Lees meer...

Oud collega Roel Nicolai promoveerde in maart 2014 aan de Universiteit van Utrecht. Hij toonde aan,  dat de oudst, bekende portolaankaart herkomst einde 13de eeuw veel verder terug in de tijd lag. Wie de kaarten dan wel maakte blijft een intrigerend raadsel!  

Lees meer...

Wandeling in Duivenvoorde. 18 december 2019

Lees meer...

Omdat prof. A. van Wijk een presentatie in Brussel moet geven, gaat onze bijeenkomst helaas niet door. We gaan op zoek naar een nieuwe datum. De waterstof-lezing houden we tegoed.

Lees meer...

Na de zomermaanden beginnen we donderdag 12 september weer met onze reguliere clubbijeenkomsten in het paviljoen “Te Werve” te Rijswijk (elke 2e en 4e donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur).

Lees meer...

Onder deze titel diepen we onderwerpen uit die ons als ex-Shellers aan het hart gaan. Een aantal keren per jaar nodigen we een spreker uit die het onderwerp presenteert. Wij met onze achtergrond praten mee.

Lees meer...