Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

regio den haag 60jaar

 Regio den Haag 60 jaar jubileum receptie.

logo vitaal dhDe 20 meest recent gepubliceerde artikelen in de categorie Den Haag-VITAAL staan op deze pagina. De regelmatig georganiseerde uitstapjes of lezingen staan ook vermeld in de Agenda.

Klik hier voor de informatie in de Agenda.

Voor een algemene beschrijving van een activiteit klik in het menu rechts.  

Introductie.

Als er iemand overlijdt, komen er naast alle verdriet, ook een heleboel zakelijke aspecten op je af. Is er een testament? Wie zijn de erven? Hoeveel erfbelasting moeten ze betalen en hoe en wanneer?

Misschien denkt u ook aan het voorbereiden van uw eigen overlijden. Wie zijn mijn erven? Kan ik iemand onterven? Hoe zit het met mijn stiefkinderen? Hoe moet het met mijn familiestukken? Wat gebeurt er met mijn hondje? En mijn buitenlandse bezittingen? En wilt u misschien de erfbelasting minimaliseren? Voorbereiding is echt het halve werk om alles goed achter te laten.

In de presentatie op 3 oktober a.s. aanvang 14:00 uur komen deze en andere zaken
aan de orde.


Ter introductie Ylva Swartling:

Na mijn werkzaamheden als advocaat en in een later stadium bij Shell Legal Services heb ik de opleiding gevolgd voor RegisterExecuteur.

Dit sluit goed aan bij mijn juridische achtergrond, maar de voornaamste reden waarom ik hiervoor heb gekozen is het plezier wat ik heb als ik mensen kan helpen met de Voorbereiding en afwikkeling van hun nalatenschap.

Elke persoonlijke situatie is uniek en persoonlijke wensen kunnen deze nog wat ingewikkelder maken. Ik kan, samen met de client, de wensen en behoeften in kaart brengen en structureren, waardoor helder wordt wat er te doen staat.

Locatie:

Paviljoen te Werve    
Huys de Wervelaan 110
2283 TM Rijswijk       

!

Opgelet:
Tot eind oktober is de noordelijke rijbaan van de Generaal Spoorlaan
(aan de kant van landgoed Te Werve) afgesloten voor al het verkeer. De Rijswijkse Schouwburg en Paviljoen Te Werve zijn via de Generaal Spoorlaan alleen vanuit de rijrichting vanaf de Huis te Landelaan bereikbaar.