Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

banner regio denhaag 1 rounded

logo vitaal dhDe 20 meest recent gepubliceerde artikelen in de categorie Den Haag-VITAAL staan op deze pagina. De regelmatig georganiseerde uitstapjes of lezingen staan ook vermeld in de Agenda.

Klik hier voor de informatie in de Agenda.

Voor een algemene beschrijving van een activiteit klik in het menu rechts.  

De bijeenkomsten van de Media computerclub vinden plaats in "het paviljoen Te Werve" te Rijswijk, elke tweede en vierde donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur. (In de maanden juli en augustus is er een aangepast programma).

We richten ons op het gebruik van computers en tablets bij het uitoefenen van hobby’s, zoals: fotografie, muziek, video, genealogie, etc. Het uitwisselen van ervaringen en het oplossen van problemen spelen een belangrijke rol en tegenwoordig komt ook het gebruik van smartphones regelmatig ter sprake.

Ook in 2018 streven we weer naar leerzame- en gezellige clubmiddagen, waarbij het onderling bespreken van computerproblemen een vast onderdeel is. Gezien de talrijke updates in Windows-10 is daar alle aanleiding toe. We beginnen de clubmiddag met een actueel onderwerp. Het gebruik van de smartphone komt steeds vaker aan de orde.

Van de leden verwachten we dat ze enige ervaring hebben met het gebruik van Windows; bijvoorbeeld opgedaan via de Voeks-computerlessen. Uiteraard zijn Apple-computer gebruikers ook van harte welkom.

Voor verdere informatie: Wim Huizer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

2016 03 10 5 jaar MCC