Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Rijnmond

Tijden: Iedere eerste dinsdag van de maand
Locatie: Sportcentrum De Polderpoort
Watersportweg 11
3138 HD Vlaardingen
telefoon: 010-7612517
Contact: Paul Menger (pDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Gert de Jong (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Kosten: Voeksleden per seizoen €20,00
Introducees per seizoen €25,00
 

Meer opbrengst van uw spaargeld ? Contact de Voeks Beleggingsstudieclub De Sluizen

Wilt u meer weten over beleggen in aandelen of bespreken van beleggen in aandelen in clubverband? 

De gezellige bijeenkomsten van Beleggingsclub ‘De Sluizen’ vinden maandelijks plaats in restaurant en sportcentrum de Polderpoort in Vlaardingen. 

De stand van zaken op de beurzen en de mogelijkheden worden dan met de leden (heren en ook dames) besproken en natuurlijk worden er ook aandelen aan- of verkocht. 

In deze beleggingsclub leer je veel van elkaar, zeker nu de aandelenmarkten in Nederland, Europa, USA en Azie in beweging zijn.

Geïnteresseerden zijn welkom, er kunnen nog enkele leden bij.

Meer informatie of aanmeldden bij: Paul Menger (pDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Gert de Jong (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).