Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Amsterdam

amsterdam modern

"Amsterdamse grachtenpanden" van Wini Hoonte

Amsterdam Agenda

Download als een iCal bestand
Juli wandeling
Woensdag, 17. Juli 2019
Contact 'Nico Meijboom' Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De rondwandeling is ongeveer 10 km en loopt door duingebied, bos en diverse waterpartijen waarbij de kans op herten spotten zeer groot is. Het terrein is licht glooiend en voor het grootste deel lopen we over verharde paden met af en toe een kort stukje zandgrond. Een dagkaart voor toegang tot het wandelgebied kost 1,50 per persoon.

We vertrekken om 11:00 vanaf pannenkoekenhuis Dune aan de duinrand, Zandvoortselaan 130a, 2042XC Zandvoort.

De automobilisten kunnen voor 2 euro de auto de gehele dag parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Kaartjes voor toegang tot het wandelgebied en een uitrijkaart voor de parkeerplaats zijn verkrijgbaar bij het pannenkoekenhuis en bij de automaat op het terrein.

Voor de mensen die met het openbaar vervoer willen komen stopt Connexxion bus 80 richting Zandvoort Centrum vier keer per uur direct bij het verzamelpunt. Het handigste punt om op Bus 80 te stappen zal voor de meesten waarschijnlijk het NS station Heemstede-Aerdenhout zijn (vertrektijden xx:51, xx:06, xx:21, xx:36). Uitstappen bij halte Waterleiding/Nw.Unicum (aankomsttijden xx:02, xx:17, xx:32, xx:47).

Er zijn overigens meerdere opstap mogelijkheden omdat het startpunt van bus 80 in het centrum van Amsterdam is; zie https://9292.nl/reisadvies/amsterdam_bushalte-busstation-elandsgracht/zandvoort_bushalte-waterleiding-nieuw-unicum/aankomst/2019-07-17T1047

Locatie Amsterdamse Waterleidingduinen
S.v.p. aanmelden bij Nico en niet bij Trijntje