Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Apeldoorn

apeldoorn header foto

Apeldoorn Agenda

Download als een iCal bestand
Wandeling en veldlezing Oostvaardersplassen
Woensdag, 14. Oktober 2020, 12:00 - 16:00

Op woensdag 14 oktober a.s. brengen wij een bezoek aan de Oostvaardersplassen, een vogelrijk moerasgebied tussen Almere en Lelystad met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. We beginnen de dag om 12.00 met een heerlijke lunch bij restaurant Buitengewoon lekker in Buitencentrum Oostvaardersplassen. De lunch bestaat uit biologische (belegde) broodjes, (karne)melk, sap en handfruit. Na de lunch biedt Voeks u een kopje koffie of thee aan en krijgen we een introductie over het gebied. Vervolgens trekken wij om 13.30 de Oostvaardersplassen in voor een 6 kilometer lange wandeling onder leiding van een gids, die ons in zal wijden in de geheimen van dit unieke natuurgebied. Na afloop van de wandeling, die naar schatting tot 15.30 zal duren, praten we nog even na onder het genot van een door Voeks aangeboden drankje.

           Koniks in het Oostvaardersveld

U kunt zich aanmelden voor deze activiteit door uiterlijk 1 oktober €22 p.p. (€25 voor introducés) over te maken naar rekeningnummer NL08 INGB 0003625930 ten name van Voeks te Apeldoorn o.v.v. ‘Oostvaardersplassen’. Meld u snel aan, want het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is 20. Eventuele dieetwensen kunt u doorgeven aan de activiteitencoördinator a.i. (zie regiogegevens). 

U vindt het Buitencentrum Oostvaardersplassen aan de Kitsweg 1, 8218 AA te Lelystad. Het Buitencentrum is moeilijk bereikbaar met het OV, maar als u vervoersproblemen heeft kunt u contact opnemen met de activiteitencoördinator a.i.