Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Amsterdam

amsterdam modern

"Amsterdamse grachtenpanden" van Wini Hoonte

De culinaire hoogstandjes zijn soms beschikbaar in de vorm van de bij de kooksessies gebruikte (Excel/Word/PDF's) bestanden. 
Vanaf de tweede helft 2014 kun je de receptuur/bereiding vinden op de "www.24kitchen.nl" site door op de naam van het gerecht te zoeken.

Indien aanwezig, kunnen de menu's "gedownload" worden door in de "download" column of bij het gerecht zelf op de "link" te klikken.
Voor de verslagen (sommige met foto's van de kooksessie) en speciale aangepaste recepten , klik hier 

Note: menu's en verslagen van de vorige kooksessies (vanaf 2012) zijn te vinden onder het "archief/culinaire club" menu.

Datum Download Bedacht door Voorgerecht Tussengerecht / Bijgerecht Hoofdgerecht Nagerecht
         
9-1-2017   Eric de Boer / Dieneke Bollebakker Lauw warme salade van "Du Puy Linzen" in zoete puntpaprika met venkel en olijven   Pasta a la Puttanesca Mascarpone limoentaartje
13-2-2017   Wilma Whincup / Ger Faas  Gevulde portobello   "Saltimbocca" met kruidenrisotto Chocolademousse met gekaramelliseerde banaan
13-3-2017   Chris Whincup / Ronald Rose Aubergine-sushi-met-sesamdressing   "Oyakodon" kip met ui, ei, rijst en bouillon Nigiri-sticky-rice-sushi
10-4-2017   Dieneke Bollebakker / Wilma Whincup / Joke Rose  Eigentijdse kippensoep   Courgettie met zalm Bananenbrood

Rumsaus

11-9-2017   Jan Mulder ("the Chef") Piadina met kip en tzatziki   Konijnenrug  met mosterdsaus

Vacherin met lemon curd

09-10-2017   Eric de Boer / Rosa Groot Gemarineerde zalm met venkelsalade   Auberginetaartje met gebakken roodbaars

Amandelmousse met armagnacpruimen

13-11-2017   Ronald Rose / Dieneke Bollebakker Ultieme pompoensoep van Matt Preston   Varkenswang winterstoof Omelet Sibirienne met kersen
18-12-2017   Jan Mulder ("the Chef") Coquilles met asperge & babyspinazie Oosterse ossenstaartsoep Hazenachterboutjes met rode paprika saus en knolselderij puree / Lauw warme salade van stoofpeertjes Oude Hollandse kaas met notenbrood /
Bramen in gebakken room

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op een foto voor het album (indien aanwezig).

pasta wasje DSC00401 kl DSC00492 kl DSC00564 kl
januari februari maart april
the chef 20171009 175422 kl DSC00731 klein DSC00766 kl
 september  oktober  november  december

De culinaire hoogstandjes zijn soms beschikbaar in de vorm van de bij de kooksessies gebruikte (Excel/Word) bestanden. 
Vanaf de tweede helft 2014 kun je de receptuur/bereiding vinden op de "www.24kitchen.nl" site door op de naam van het gerecht te zoeken.

Indien aanwezig, kunnen de menu's "gedownload" worden door in de "download" column of bij het gerecht zelf op de "link" te klikken.
Voor de verslagen, klik hier

Lees meer...

De culinaire hoogstandjes zijn voor de liefhebbers beschikbaar in de vorm van de bij de kooksessies gebruikte (Excel/Word) bestanden. Let erop dat vrijwel alle menu's voor 10-12 personen zijn.

De menu's en verslagen kunnen "gedownload" worden door  op deze "link" te klikken.

Note: Vanaf de tweede helft 2014 kun je de receptuur/bereiding vinden op de "www.24kitchen.nl" site door op de naam van het gerecht te zoeken.

Lees meer...

De culinaire hoogstandjes zijn voor de liefhebbers beschikbaar in de vorm van de bij de kooksessies gebruikte (Excel) bestanden. Let erop dat vrijwel alle menu's voor 10-12 personen zijn.

De menu's kunnen "gedownload" worden door  op deze  "link" te klikken.

Lees meer...

De culinaire hoogstandjes zijn voor de liefhebbers beschikbaar in de vorm van de bij de kooksessies gebruikte (Excel) bestanden. Let erop dat vrijwel alle menu's voor 10-12 personen zijn.

De Verslagen en menu's kunnen "gedownload" worden deze link

Lees meer...