Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Haarlem / Alkmaar

Kerstdiner 2018

Dit jaar wordt het kerstdiner op zaterdag 15 december gehouden. Gewoontegetrouw in restaurant Johanna’s Hof te Bakkum.

Vanaf 16.30 uur wordt u welkom geheten met een glaasje prosecco/aperitief/hapje. Het wordt zo langzamerhand traditie dat het kerstdiner muzikaal wordt omlijst door de muziek van dhr. Geert Pranger. Ook voor dit jaar heeft hij toegezegd te zullen spelen. Natuurlijk heeft hij in zijn repetoire bekende liederen die de zangers onder ons zullen verleiden mee te zingen.   

Het diner begint met diverse koude en warme voorgerechten. Daarna een cappuccino van wildbouillon met paddenstoelen.

Bij het hoofdgerecht heeft u de keuze tussen: een duo van hert en wildzwijn met een romige wildsaus van morilles en spruitjes of gestoofde konijnbout met een bockbiersaus en rode kool of, gebakken kabeljauw op een puree van doperwten en beurre Blanc met gebakken spek.

Vervolgens een Petit Dessert. Het diner wordt afgesloten met koffie of thee met friandises.

Tijdens het diner worden drie glazen wijn geschonken.

 

Aanmelden: bij voorkeur via het aanmeldformulier op de website maar telefonisch of per e-mail bij de secretaris of activiteitencommissaris is ook mogelijk. Vermeld daarbij dieetwensen of vegetarisch. 

Kosten:

  • Voor leden en hun partner bedragen de kosten € 48,00 p.p.
  • voor niet-leden zijn de kosten € 60,00.

Het bedrag uiterlijk 8 december overmaken naar rekeningnummer NL63 ABNA 0561501386 t.n.v. Voeks Haarlem-Alkmaar te Heemskerk. 

Adres:   restaurant Johanna’s Hof

             Johannisweg 3

             1901 NX BAKKUM

Route naar Johanna’s Hof: A9, afslag Castricum, volg de N203 naar Castricum/Heiloo, afslag Castricum-Egmond (Castricum aan Zee) bij de rotonde rechtdoor, de Zeeweg op, na circa 2 km links ligt de Johanna’s Hof, tegenover het bezoekerscentrum van de PWN, De Hoep. 

Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem, kunt u beter Zeeweg, Castricum invoeren, het restaurant ligt aan de Zeeweg richting Castricum aan Zee.

Wanneer u vervoer wenst naar deze bijeenkomst dan kunt u contact opnemen met het bestuur; de telefoonnummers vindt u onder de tab ‘’contact’ van de website en in de colofon van het Voeksnieuws, regio Haarlem/Alkmaar