Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Amsterdam

amsterdam modern

"Amsterdamse grachtenpanden" van Wini Hoonte

Bestuur

Functie Naam Email
Voorzitter: Nico Beek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Carmen van der Kust  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Christine Bowen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator activiteiten: Trijntje Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator welzijn: Lyda Kester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rekening nr. VOEKS ABN/AMRO IBAN: NL51 ABNA 0431258538  

Overige functies

Contactpersoon Zilveren Kruis Achmea: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon busreizen/activiteiten en TOB: Trijntje Visser
Contactpersoon biljarten: Ruud van Well
Contactpersoon bridge: Jan de Vries
Contactpersoon bowling: Harry van Noord
Contactpersoon club culinair: Jan Mulder
Contactpersoon tennissen: Mike Phillips
Contactpersoon quilten: Joke Rose
Contactpersoon regio website: Ronald Rose
Contactpersoon ledenadministratie: Ronald Rose; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Verslag speciale ledenvergadering 21-09-2017

Afgelopen donderdag 21 september was voor onze regio niet zomaar een gewone donderdag met zoals gebruikelijk de soos bij Vrij en Blij in Landsmeer. Het was namelijk ook de donderdag dat we een extra Algemene Ledenvergadering hadden. Aanleiding hiervoor was het feit dat we een kandidaat hadden voor de vacante functie van regio secretaris. Een bestuursfunctie dus. Normaliter worden bij Voeks de bestuursleden (ik denk dat dit eigenlijk bij alle verenigingen in Nederland zo gedaan wordt) bij de jaarlijks algemene leden vergadering bij meerderheid van stemmen benoemd. Aangezien het zittende bestuur de tijd tot onze jaarlijkse vergadering in februari te lang vond is er besloten om tussentijds een extra vergadering te houden.
De oproep die zowel in het Voeksnieuws heeft gestaan en per email naar de leden is gestuurd heeft geresulteerd in een, voor zo’n korte vergadering, grote opkomst van een kleine 40 stemgerechtigde personen. Dat maakt dus dat de benoeming van Carmen van der Kust tot secretaris gedragen wordt door een voldoende groot quorum, te meer daar er ook per mail nog eens 20 volmachten waren gegeven.
Voorafgaand aan de benoeming van Carmen heeft Tim van Kooten als vertegenwoordiger van het Dagelijks Bestuur nog een toelichting gegeven over de veranderingen die er per begin 2018 zullen zijn in de wijze waarop door Syntrus Achmea de Voeks leden administratie gedaan zal worden. Als alles goed gaat zullen de individuele leden er weinig tot niets van merken, maar voor Voeks als vereniging zullen de veranderingen ingrijpend zijn. Een en ander is het gevolg van veranderingen in de privacy regelgeving. Meer daarover zal nog gepubliceerd worden in het Voeks nieuws.

VOEKS jaarverslagen

2018  jaarverslag 2018
2017  jaarverslag 2017
2016  jaarverslag 2016
2015  jaarverslag 2015