Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Haarlem / Alkmaar

Welzijnswerk is één van de unieke kanten van VOEKS. Het is in het leven geroepen om gepensioneerden van Shell die lid zijn van VOEKS aandacht te geven als zij daaraan behoefte hebben. VOEKS heeft in elke regio een welzijnscoördinator. Voor de uitvoering van het welzijnswerk is de regio onderverdeeld in rayons, waarin één of meer contactpersonen actief zijn.

De contactpersoon fungeert als luisterend oor, vooral waar sprake is van eenzaamheid, rouw of verdriet. Ook probeert hij zover mogelijk en wenselijk een wegwijzer te zijn naar instanties voor hulpverlening. Uiteraard zijn discretie en terughoudendheid begrippen die het werk karakteriseren. Maar ook 'normaal' contact met een oud-collega is een aspect wat door de leden erg op prijs wordt gesteld.

Ook in onze regio is een groep enthousiaste vrijwilligers actief die de functie van 'contactpersoon' hebben. De contactpersoon voor het rayon Beverwijk heeft aangegeven per 1 januari 2020 met het welzijnswerk te gaan stoppen. Het bestuur roept geïnteresseerden op om bij interesse voor deze leuke en dankbare taak contact op te nemen met onze coördinator dhr. Elso Pot.

Hij is te bereiken op tel.nr. 06-50403906 of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Met het oog op continuïteit hoopt het bestuur op een snelle response om deze vacature te vullen.