Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Apeldoorn

apeldoorn header foto

Kerstdiner 

Op dinsdag 18 december vindt het jaarlijkse kerstdiner van Voeks Regio Apeldoorn plaats. Locatie is het sfeervolle hotel Dennenheuvel, Heerderweg 27 te Epe. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Komt u ook? 

Het programma is als volgt. We worden om 17.00 ontvangen met een drankje; hierna volgt een heerlijk driegangendiner, inclusief nog twee drankjes (wijn/bier/frisdrank).

                                       kerstdiner

Het menu bestaat uit een voorgerecht van gedroogde hertenham met kruidkoek, siroop van glühwein en chutney van zuurkool. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit doradefilet met zeekraal, oventomaatjes en wortelchips of een combinatie van kalfslende en langzaam gegaarde kalfswang met Eper Duuster wit of in pancetta gewikkelde wildzwijnhaas met gebakken schorseneren en zoethout. Nagerecht is een dessertbuffet, gevolgd door mokka.  

U kunt zich aanmelden voor het kerstdiner door vóór 1 december € 40,- p.p. (€ 50,- p.p. voor introducés) over te maken naar de penningmeester (zie colofon) o.v.v. ´Kerstdiner´. 

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Graag uiterlijk 1 december doorgeven aan de activiteitencoördinator (zie colofon).  

                                          

Nieuwjaarsbijeenkomst         

Op dinsdag 8 januari komen we bijeen voor onze nieuwjaarsbijeenkomst in de Rank, Torenstraat 15 te Vaassen. De aanvang is om 13.30 (Let op: dit is een half uur eerder dan in Voeksnieuws 11/12 vermeld staat).

Tot 14.00 is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een feestelijk drankje het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Vervolgens zal Sieuwert Haverhoek een lezinggeven over Tolstoj als kerk- en maatschappijcriticus en vredesactivist.

U hoeft zich voor deze bijeenkomst niet aan te melden en de toegang is gratis. Het drankje voorafgaand aan de lezing wordt u aangeboden door Voeks, evenals een drankje in de pauze en na afloop van de bijeenkomst.

Bent u nog niet eerder naar een bijeenkomst van Voeks Apeldoorn geweest? Dan is deze nieuwjaarsbijeenkomst een perfecte gelegenheid om hier verandering in te brengen. U bent van harte welkom!

    

Vacature Activiteitencoördinator 

 Het Regiobestuur is al geruime tijd op zoek naar een Activiteitencoördinator. Désirée Brakenhoff, die deze functie ad interim vervult (zie colofon), geeft graag meer informatie over deze boeiende functie. Ook partners van Voeksleden kunnen reageren!

 

Vooruitblik   

Dinsdag 12 februari

Regionale ledenvergadering in Vaassen

Dinsdag 12 maart

Bezoek Yakult fabriek in Almere

 

Voor alle activiteiten geldt: als u graag een lift wilt van of naar een activiteit, of als u anderen een lift kunt geven, meld u dit dan tijdig (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 12048829). Wij zullen vervolgens proberen e.e.a. te coördineren.