Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Arnhem

Voeks reg arnhem bbq aug18 rounded

 Regio Arnhem deelnemers BBQ 08-2018

Op zaterdag 11 mei gaan wij naar een concert van Het Gelders Orkest.

De avond is opgebouwd aan de hand van een vaste formule, ‘Maestro Jules Onthult’. Voor de pauze onthult dirigent Jules van Hessen de geheimen van een bepaald klassiek meesterwerk, in dit geval ‘Sheherazade’ van Rimski-Korsakov, en speelt het orkest belangrijke fragmenten uit dit werk. Na de pauze wordt het complete stuk gespeeld.

Kaarten kunt u bestellen door vóór 10 april € 12,50 per persoon over te maken naar de penningmeester van de regio Apeldoorn (NL08 INGB 0003 6259 30) onder vermelding van ´Het Gelders Orkest´. Ook graag een mailtje aan de activiteitencoördinator, Désirée Brakenhoff (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) .

De aantrekkelijke toegangsprijs is een gevolg van 50% korting op de reguliere prijs, ons aangeboden door Het Gelders Orkest. De garderobe en een pauze-drankje zijn inbegrepen. Na afloop van de avond biedt Voeks u nog een drankje aan.

Dit concertbezoek is een gezamenlijke activiteit van de regio´s Apeldoorn, Twente en Arnhem.

Meld u zich snel aan, want het aantal kaarten dat voor Voeks is gereserveerd, is beperkt. Aanvang: 20.00 uur. Locatie: Musis Sacrum, Velperbinnensingel 15 te Arnhem, tel. 026-3720720. Parkeren: Parkeergarage Musis, Velperbinnensingel 2 te Arnhem.