Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Het Noorden

header home page


 

Jarenlang was de boottocht met de “Jan Plezier” het hoogtepunt van het activiteitenprogramma van het Noorden. In onze jubileum nieuwsbrief van december heeft u daarover nog uitgebreid kunnen lezen. Wat is er dan leuker om ter gelegenheid van dat jubileum nog eens zo’n boottocht te organiseren?

boottocht NirvanaDe “Jan Plezier” bestaat weliswaar niet meer, maar rederij Celjo heeft met hun nieuwe boot “Nirvana” deze activiteiten nieuw leven ingeblazen. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij u op maandag 5 augustus een nieuwe boottocht kunnen aanbieden! En net als vroeger met het volledige programma: ontvangst met koffie of thee met gebak, een uitgebreide broodjeslunch, een driegangendiner aan het eind van de dag. Vroeger kwam de maaltijdchinees nog aan boord van de “Jan Plezier”, maar de “Nirvana” heeft een eigen keuken aan boord, zodat al het eten vers wordt bereid en grotendeels aan tafel wordt uitgeserveerd.

De opstapplaats is Meppel, van waar we om 9.30 uur vertrekken. Het inschepen begint om 9 uur. De route wordt nog in overleg met rederij Celjo uitgewerkt. We streven naar een gevarieerde route met daarbij de mogelijkheid om ook nog een uurtje van boord te kunnen in een leuk plaatsje. De bedoeling is dat we dan om ongeveer 19.00 uur weer in Meppel zullen terugkeren.

Het adres van de opstapplaats zal t.z.t. aan de deelnemers bekend gemaakt worden.

De kosten voor deze bijzonder mooie vaartocht bedragen € 69 per persoon.

Het is van belang dat u zich snel aanmeldt! Niet alleen voor u zelf, om van een plekje verzekerd te zijn, maar ook voor onszelf en de rederij. We moeten namelijk ruim van te voren weten hoeveel deelnemers er mee gaan, want er is een minimum aantal van 60 deelnemers vereist.

Zoals gebruikelijk kunt u zich aamelden via de website.