Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Het Noorden

header home page


 

Uw bestuur is voordurend bezig om voor de leden interessante onderwerpen te vinden voor activiteiten en andere initiatieven. Hierbij krijgen wij ook regelmatig suggesties van onze leden.

ideeenbusNu er zich in onze regio zich in 2016 ca. 200 nieuwe leden hebben aangemeld, en in 2017 nog een keer ca. 100 leden, lijkt het een geschikt moment om aan te sluiten bij plannen en wensen van zowel bestaande en nieuwe leden 

Middels onze website willen we trachten hier gevolg aan te geven voor andere of nieuwe activiteiten en initiatieven. Heeft u een suggestie voor een lezing, een bezoek, een idee of wat u maar kunt bedenken waar uw bestuur zich bezig mee moet houden, stuur dan de suggestie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan komt het in onze digitale ideeënbus en wij kijken wat we er mee kunnen doen. U kunt uiteraard ook bellen of een brief schrijven of een van onze bestuursleden benaderen op een activiteit (zie colofon).

Uiteraard melden wij terug wat de reacties zijn. Wellicht kunnen wij tzt wel een lijst publiceren waar u op kunt stemmen. Zo krijgt u meer invloed op hoe onze organisatie er in de toekomst komt uit te zien.

Gelijk uzelf heeft uw bestuur beperkingen en wij kunnen uiteraard geen ijzer met handen breken maar (samen met u) nadenken wat wel kan. Met uw medewerking komt er wie weet iets moois uit.

Bestuur Voeks Het Noorden