Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Het Sticht

Op dinsdag 15 oktober bezoeken we het NMM Soesterberg. Onder leiding van een gids wordt ingegaan op de geschiedenis van de Nederlandse krijgsmacht. Voor degene die geen interesse hebben in het NMM, maar meer willen weten over de flora en fauna van het omliggende park (Utrechts Landschap) hebben we een aparte excursie onder leiding van een gids geregeld (max. 10 personen).

Het museum is goed toegankelijk voor mensen met rollator of rolstoel en heeft een goede parkeergelegenheid. Het NMM is ook bereikbaar met het OV (lijn 381 vanuit station Driebergen-Zeist).

De dag begint om 10:15 voor zowel NMM als Utrechts Landschap met koffie/thee + gebak in het restaurant van het NMM (vrij toegankelijk), daarna splitsen de groepen zich waarna om ca. 12:30u een gezamenlijke lunch (“blauwe hap”) wordt gehouden in het restaurant van het NMM.

De kosten voor deze dag bedragen voor het NMM €27 (zonder Museum Kaart) en €18 (met MK), voor excursie Utrechts Landschap bedragen de kosten €21,- inclusief koffie en lunch.

Opgave voor één van de twee excursies bij Evert Pater (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 2245 1195), aanmelden voor 9 oktober.

De bijdrage overmaken naar de penningmeester Voeks Het Sticht te Blaricum (NL19INGB 0000 5021 38) (ovv NMM ).