Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Bezoek op 18 september 2019 aan het museum More-Gorssel met lunch.

U gaat met eigen vervoer naar Gorssel. Als u iemand wilt meenemen vermeldt dan a.u.b. hoeveel plaatsen u in de auto over heeft of dat u mee wilt rijden, bij de opgave van deelname aan deze activiteit.

U wordt verwacht om 12 uur bij café More voor de lunch. Café More, Hoofdstraat 26, 7213 CW Gorssel,   Rondom het museum is voldoende gratis parkeergelegenheid. Museum More ligt naast café More.

12.00 uur - 13.30 uur     Lunch

13.30 uur - 15 uur          Rondleiding met professionele gids

15 uur - 15.30 uur          Napraten met drankje (eigen kosten)

Als grootste museum voor Modern Realisme vormt de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers de kern van Museum MORE. Het bijzondere museum heeft tot doel deze collectie, een belangrijk deel van ons nationaal cultureel erfgoed, te beheren voor toekomstige generaties en permanent voor een breed publiek toegankelijk te maken. Museum MORE wil de waardering voor Nederlandse realistische topkunst bevorderen. De nadruk ligt hierbij op 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst. Naast de eigen collectie zijn er voortdurend wisseltentoonstellingen die het oneindig rijke spectrum van realistische kunst laten zien.

Als u hieraan wilt deelnemen vraag ik u dit bij mij kenbaar te maken vóór 4 september via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of indien dit niet mogelijk is, dan telefonisch 0546 - 49.29.44.

Indien u zich opgeeft voor deze activiteit, vermeldt dan ook of u plaatsen in de auto vrij heeft.

De totale kosten voor de lunch, entree, rondleiding en toeslag van museum More zijn voor Voeksleden € 33.- en Voeksleden met museumkaart € 20,50 Voor niet-Voeksleden € 41.- en niet-Voeksleden met museumkaart € 25,50

Dit bedrag kunt u overmaken op de rekening van de penningmeester van Voeks regio Twente NL62 ABNA 0549 0097 44, onder vermelding van museum More, met/zonder museumkaart,  

Op onze website http://www.voeks.nl/twente   kunt U ook andere informatie over onze Voeksregio vinden.