Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Bezoek op 18 september 2019 aan het museum More-Gorssel met lunch.

Als grootste museum voor Modern Realisme vormt de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers de kern van museum MORE. Het bijzondere museum heeft tot doel deze collectie, een belangrijk deel van ons nationaal cultureel erfgoed, te beheren voor toekomstige generaties en permanent voor een breed publiek toegankelijk te maken. Museum MORE wil de waardering voor Nederlandse realistische topkunst bevorderen. De nadruk ligt hierbij op 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst. Naast de eigen collectie zijn er voortdurend wisseltentoonstellingen die het oneindig rijke spectrum van realistische kunst laten zien.

Programma: 12.00 uur - Lunch;

                   13.30 uur - Rondleiding met gids;

                   15.00 uur - Napraten met drankje (eigen rekening)

Als u hieraan wilt deelnemen dient u dit kenbaar te maken vóór 4 september bij Hans Freiboth, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of indien niet mogelijk is, tel: 0546 - 49.29.44

Vermeldt dan ook of u plaatsen in de auto vrij heeft om iemand mee te nemen.

Doet u mee met deze activiteit dan wordt u verwacht op 18 september a.s. om 12 uur bij café MORE, Hoofdstraat 26, 7213 CW in Gorssel. Rondom het museum is voldoende gratis parkeergelegenheid. Café MORE is in het gebouw van museum MORE.

De kosten voor de lunch, entree en rondleiding in museum MORE zijn voor Voeksleden € 33,- (met museumjaarkaart €20,50). Voor niet-leden € 41,- (met museumjaarkaart €25,50).

Dit bedrag kunt u overmaken op de rekening van de penningmeester NL62 ABNA 0549 0097 44, onder vermelding van museum More, met/zonder museumjaarkaart en aantal vrije plaatsen in de auto.

Op onze website http://www.voeks.nl/twente   kunt U ook andere informatie over onze Voeksregio vinden.