Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Bezoek op 17 juli 2019 aan de Wiersse tuinen in Vorden.                       

Om 14.00 uur wordt u verwacht voor een rondleiding met gids in de Wiersse tuinen , Wiersserallee 9, 7251 LH, Vorden,   www.dewiersse.com

De oprijlaan naar de Wiersse (aangegeven) begint aan de noordzijde van de N319 (Zutphen-Winterswijk) tussen Vorden en Ruurlo, bij km.paal 16,7.

De rondleiding is tot ongeveer 15.30 uur, waarna u in de tentoonstellingsruimte van het koetshuis koffie of thee met huisgemaakte cake  kunt nuttigen.(inbegrepen in de prijs)

De Woodland Garden biedt een verrassing om iedere hoek, met beek en vijvers, heemplanten en varens, een slingerende beukenloofgang van 100 meter, bruggen, fonteinen en beelden. Rondom het – grotendeels uit 1720 stammende – landhuis, laten de rozentuin, de moestuin en de verdiepte ‘lage tuin’ met zijn borders en pergola een steeds wisselende combinatie van bloei en blad zien. Dankzij de gevarieerde vormgeving is het in alle jaargetijden de moeite waard om de Wiersse te bezoeken, want in elk seizoen is de tuin verrassend anders.

De kosten voor de rondleiding voor Voeksleden € 10.- en voor niet-Voeksleden € 12,50

Als u hieraan wilt deelnemen vraag ik u dit bij mij kenbaar te maken vóór 3 juli via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of indien dit niet mogelijk is, dan telefonisch 0546 - 49.29.44.

De kosten kunt u overmaken op de rekening van de penningmeester van Voeks regio Twente  NL62 ABNA 0549 0097 44 met vermelding  Wiersse tuinen.

Op onze website http://www.voeks.nl/twente kunt U ook andere informatie over onze Voeksregio vinden.