Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Voor de wandeling van 3 augustus 2016 gaan we onder leiding van Perry en Ria van der Arend een bosrandwandeling maken op het parkachtig landgoed Stroink nabij de wijk Stroinkslanden in Zuid -Enschede.

We verzamelen om 10.00 uur bij Grill & Pannenkoek restaurant “Le Pompidou” Wesselerweg 13 7544 RP Enschede, telefoon 053 478 06 66.
Website: www.lepompidou.nl

Routebeschrijving:

Vanaf de A-35 richting Enschede/Munster afslag 25 nemen.

Bij de stoplichten rechtsaf de Zuiderval op bij stoplicht rechtdoor de Buurserstraat op. Bij de volgende rotonde 1e afslag rechtsaf de Broekheurne-Ring op.

Na 900 meter bij het stoplicht rechtdoor en na 200 meter linksaf (Kinderboerderij De Wesseler) en restaurant Le Pompidou.

Na de koffie gaan we, via een korte autorit, naar de P plaats nabij Dragonheart. We maken een mooie wandeling langs de bosranden van de Stroinkslanden.

Het wandelpad voert afwisselend langs lanen en paden via waterpoelen en vlonderpaden langs mooie bosweiden. Vooral bij warm weer is het aangenaam wandelen op de bosrijke paden in de luwte.

De wandeling duurt een klein uurtje.

Klein verslag van Perry van der Arend over de wandeling

Voeks afdeling Twente wandelen op landgoed Overijssel “Stroinkslanden”

We wandelen na de koffie via een korte autorit en starten vanaf de P plaats nabij de boerderij Dragonheart aan de Buurserstraat. Een mooie wandeling langs de bosranden van de Stroinkslanden. Het wandelpad voert afwisselend langs lanen en paden via waterpoelen en vlonderpaden langs mooie bosweiden. De wandeling duurt een klein uurtje.