Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Het Zuiden

Op donderdag 23 april a.s. is er voor VOEKS-leden (max. 35) de mogelijkheid om op traditionele wijze een wapen ter hand te nemen. We gaan dan namelijk naar Gilde Sint-Joris Zesgehuchten te Geldrop (bij Eindhoven) voor een middag kruisboogschieten met aansluitend een barbecue.

Het begint om twee uur in het gildegebouw met koffie/thee. Aansluitend een korte intro over het ruim 600 jaar oude schuttersgilde, de instructie over hoe om te gaan met de bogen en dan het schietveld op. Vanaf vijf uur komt de barbecue erbij tot zeven uur, waarna met de uitreiking van twee schietprijzen de dag wordt afgesloten.

Aanmelden is noodzakelijk, uiterlijk woensdag 15 april bij Jo Janssen, liefst via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0478-855203 / 06-20886008. De kosten zijn € 25 per persoon, inclusief 2x koffie/thee, barbecue op basis van vier soorten vlees, met 3x fris/bier/wijn en snacks. Graag vooraf overmaken naar de bankrekening van VOEKS Het Zuiden, zie colofon, o.v.v. ‘Kruisboogschieten’.

Het verenigingsgebouw, De Guld, heeft als adres Hoog Geldrop 121, 5663 BD Geldrop (schuin links tegenover de kerk van Zesgehuchten). Na passage van de doorgang met een bord “Gemeenschapshuis” bevindt zich links achter op de binnenplaats de ingang van het terrein. Diverse bordjes op lantaarnpalen verwijzen er ook naar. Navigeren en (gratis) parkeren kan het beste via adres Papenvoort 1 te Geldrop. Het gildegebouw heeft bij het schietveld een overdekt terras en er zijn twee toiletten waarvan een geschikt voor invaliden.

Voor aanvullende informatie zie http://www.gildesintjoriszesgehuchten.nl.

 (€ 25,00 p.p.) overmaken op:

NL93 INGB 0003307404

T.n.v. Voeks regio Het Zuiden te Roosendaal (NB)

Met vermelding Kruisdboogschieten

  kruisboog01Afbeelding02 Afbeelding03