Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Voor u als lid van Voeks zijn er belangrijke redenen om regelmatig de website www.Voeks.nl te bezoeken of, nog belangrijker, om u te registreren voor een MijnVoeks account. Op de website staat alle informatie over Voeks en haar Regio's, zoals pensioenzaken, welzijn, kortingsregelingen, organisatie, activiteitenagenda’s en nog veel meer.

Via MijnVoeks kunt u o.a. profiteren van aanbiedingen in de ‘PersoneelsVoordeelwinkel’, van kortingen op reizen bij OAD en heeft u toegang tot de digitale versies van Shell World NL, Voeks jaarverslagen, Regio documenten en Voeksnieuws.

En verder kunt u:

  • Uw eigen persoonsgegevens in de Voeks ledenadministratie bekijken en beperkt aanpassen. Persoonsgegevens die u niet zelf kunt aanpassen, geeft u door aan Bureau Voeks via het Voeks.nl contactformulier
  • Ervoor kiezen om Voeksnieuws uitsluitend digitaal te ontvangen via e-mail.
    (Standaard wordt Voeksnieuws naar uw huisadres gestuurd. Indien gewenst kunt u de optie voor een zelf op te geven postadres kiezen.)
  • Uw contactgegevens registreren in de Voeks Contactlijst, een speciale adreslijst die door alle Voeksleden die een MijnVoeks account hebben, geraadpleegd kan worden. Zo vindt u een oud-collega terug.
  • Voeks Regio-documenten lezen, die niet op de publieke webpagina’s van Voeks.nl beschikbaar zijn.
  • Zich abonneren op verschillende nieuwsbrieven die door Voeks en de Voeks Regio’s worden uitgegeven en via e-mail worden verzonden. U kunt oude nieuwsbrieven alsnog lezen.
  • De uitgaven van Shell World (Nederlands) lezen.

Voeksnieuws

Omdat Voeksnieuws uitsluitend bedoeld is voor Voeksleden is het blad vanaf 15 september 2018 niet meer te lezen via de publieke pagina’s van Voeks.nl, maar alleen via MijnVoeks.

Hoe maakt u een MijnVoeks account aan?

Klik hier voor de benodigde informatie om een werkend MijnVoeks account aan te maken.