Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


GD 2018 2 GD 2018 1 GD 2018 3

Wilt u meehelpen met het enthousiast maken van een nieuwe generatie voor wetenschap en techniek?

Mede dankzij de inzet van vele enthousiaste ambassadeurs is het Generation Discover festival al twee jaar een groot succes. Al twee jaar lang laat Shell Nederland, in samenwerking met diverse partners, met Generation Discover jongeren spelenderwijs kennis maken met wetenschap en technologie en inspireren zij hen om na te denken over uitdagingen van de toekomst.

Ook dit jaar wil de organisatie er weer een mooi, veilig en succesvol evenement van maken en daarom zoeken zij ambassadeurs die komen helpen tijdens het festival. Er zijn diverse taken voor ambassadeurs en dat loopt uiteen van het helpen van de bezoekers met workshops, uitleggen hoe activiteiten werken en het informeren van bezoekers. Het kan zijn dat u op een dag verschillende taken heeft omdat de organisatie het voor iedereen zo veelzijdig mogelijk willen houden.

Net zoals in 2017 is er speciaal voor Voeks-leden ook dit jaar weer de mogelijkheid om een steentje bij te dragen, dus wilt u dit jaar ook een rol spelen op het festival als ambassadeur? Dat kan! Voor meer informatie over de taken en om jezelf te registreren als ambassadeur, ga dan naar deze website of neem contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Specifieke technische kennis is niet nodig, want alle vrijwilligers krijgen een korte training/instructie op het festival. U hoeft ook niet alle dagen beschikbaar te zijn maar er wordt wel gevraagd om minimaal 2 dagen mee te helpen. Voor lunch, koffie/thee/water en kleding wordt gezorgd.

Generation Discover wordt van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober 2018 voor de derde keer georganiseerd op het Malieveld in Den Haag. Dit jaar staat het festival in het teken van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en hoe wetenschap en technologie bijdragen aan het behalen van deze doelen.