banner 5 2 1200px rounded v2


prise deauHet traditionele Voeks golftoernooi wordt dit jaar op maandag 29 juli opnieuw gespeeld op de sfeervolle golfbaan “Prise d’Eau” nabij Tilburg.  Ondanks de hitte en de droogte was de editie van vorig jaar een groot succes, en wij hebben daarom besloten op herhaling te gaan in Tilburg.

 

U wordt ontvangen vanaf 10.30 uur met koffie en Brabantse lekkernijen. Om 12.00 uur start de shotgun wedstrijd die bij voldoende deelname op de drie lussen van Prise d’Eau kan worden gespeeld. Oefenen kan vooraf op de driving range met gratis ballen.

Na de wedstrijd gaan we gezellig borrelen op het fraaie terras waarbij een bittergarnituur wordt aangeboden. Om 19.00 uur gaan we aan tafel voor een driegangen menu met naar keuze vlees of vis. De totaalprijs voor deze dag bedraagt €87,50. Ook niet meespelende partners zijn welkom, zij kunnen deelnemen aan borrel en diner voor €35,- De consumpties zijn niet inbegrepen: u dient hiervoor zelf consumptiemunten aan te schaffen.

De spelvorm is individueel Stableford. Er zijn prijzen voor de winnaars en de neary’s. En uiteraard ontvangen de winnende dame en heer de Voeks-Golf-wisselbeker.

Deelname staat open voor Voeksleden en hun partners met een handicap van maximaal 36. Omdat we dit jaar wederom over 27 holes beschikken kunnen er maximaal 132 spelers deelnemen. Datum en tijdstip van aanmelding zijn bepalend voor deelname.

Inschrijven kon tot 13 juni. De deelname bevestigingen zijn verzonden. 1 a 2 weken voor het toernooi wordt de flight indeling bekend gemaakt.