Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


De Commissie Vitale Zaken blijft op zoek naar nieuwe aanbiedingen en kortingen voor de leden van onze vereniging. Voeks heeft in 2016 ten behoeve van de leden een afspraak gemaakt met de webwinkel PersoneelVoordeelWinkel.

Voeksleden kunnen na inloggen met een MijnVoeks account rechtstreeks naar de webwinkel. Opnieuw inloggen in de webwinkel is daarna niet vereist.


Daar kan men kijken naar een wisselend aanbod van aanbiedingen met vaak aantrekkelijke kortingen ten opzichte van de normale winkelprijzen. Ook kan men zich abonneren op een nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen.
Ook kan men de webwinkel benaderen via de Personeelsvoordeelwinkel App voor smartphone of tablet. Er is dan wel een gebruikersnaam/wachtwoord vereist, dat voor Voeksleden kan worden opgevraagd bij Bureau Voeks.

- Algemene voorwaarden van de Personeelsvoordeelwinkel klik hier

Voeksleden bestellen dus rechtstreeks, zonder tussenkomst van Voeks, bij  de PersoneelsVoordeelWinkel. Ook voor eventuele vragen over leveringen of klachten dient men zich rechtstreeks tot de PersoneelsVoordeelWinkel te wenden.