Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Leiden

KerstDe vereniging Voeks, regio Leiden tracht haar leden interessante en aangename activiteiten te bieden, op cultureel, culinair, welzijn en andere gebieden. Deze regionale webpagina’s zijn bedoeld als een aanvulling op het Voeksnieuws en ter informatie over regionale activiteiten. Essentiële inhoud (aankondigingen, etc) staat ook in Voeksnieuws of komt daar binnenkort in.

Welzijn

Gezocht contactpersoon Welzijn in Voorschoten per 1 januari 2018

Vind u het leuk om oudere Voeksleden te bezoeken neem dan contact op met Leny de Graaf-Wijsman tel. 0252-216139

Het Voeks welzijnswerk is één van de kernactiviteiten van Voeks regio Leiden en heeft ten doel aandacht te besteden aan oudere Voeksleden en aan alle Voeksleden, ongeacht leeftijd, die ziek, gehandicapt of eenzaam zijn. Meer informatie vindt u op de welzijnspagina.

Cultuur en culinair

Andere belangrijke activiteiten van onze regio zijn de culturele activiteiten en de maandelijkse "dinerclub".  Nieuw is de "wijnervaring", die in 2017 is gestart en waarschijnlijk in 2018 voortgezet zal worden.

Voor meer informatie over deze activiteiten, lees de activiteiten pagina. Daar vindt u ook de data van komende activiteiten.

Wijnervaring

Een nieuwe activiteit is de "wijnervaring", die in november 2017 van start is gegaan. Zie dit verslag voor meer informatie. In 2018 zal deze activiteit vervolgd worden.

Nieuwsbrief

Alle activiteiten worden ook gepubliceerd in de nieuwsbrief die ongeveer één maal per maand verschijnt. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet? Meld u aan op deze website.

Activiteiten in de regio

Naast de door Voeks georganiseerde activiteiten, is er veel meer te doen in de regio Leiden. Een overzicht vindt u in de volgende lijst.

datum activiteit meer info
3 feb - 30 apr Museum de Lakenhal exposeert in LUMC, geïnspireerd door de natuur Uitagenda
t/m 28 mrt Nineveh, hoofdstad van een wereldrijk, Rijksmuseum van Oudeheden website
  Go Food tours door Leiden, wandel 4 km langs horeca en delicatesse winkels website
6 febr Sara Kroos in de Leidse Schouwburg website

Verslagen over deze activiteiten en andere mededelingen vindt u in de lijst hieronder.