Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

banner regio denhaag 1 rounded

 

Algemene informatie.

De contactpersoon voor de “Computercursus” en voor de “Hulp bij Computerproblemen” is:
Ruud van der Ark, tel. 070 387 44 10, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Computercursus.

Bij voldoende deelname, organiseren wij ook dit najaar weer een computercursus.

De cursus is bestemd voor computergebruikers van verschillende niveaus. (een beetje) kunnen werken met e-mail en surfen op het internet is al voldoende. In de praktijk blijkt dat ook mensen met meer ervaring toch veel opsteken in de cursus.

Wij werken met Windows-10 en wij behandelen hiervan een aantal vaste onderwerpen, bijvoorbeeld: personaliseren, instellingen, bestandsbeheer, gebruik van de “OneDrive” en Outlook, Microsoft-account, apps downloaden, tekst verwerken etc. en verder stellen wij in overleg met de deelnemers de rest van het programma samen.

De Computercursus bestaat uit acht lessen van anderhalf uur en is op woensdagen van 2 oktober tot en met 20 november 2019. U kunt kiezen uit een ochtendsessie van half elf tot twaalf of een middagsessie van één tot half drie.
De cursus kost € 30. De locatie is de bovenzaal van het Tennispaviljoen op Te Werve.

Partners van leden zijn ook van harte welkom!

Aanmelden bij Ruud van der Ark.

Hulp bij computerproblemen.

Heeft u problemen met uw computer? Dan kunt u een afspraak maken om op één van de computercursusdagen langs te komen. U dient zich uiterlijk op de voorafgaande vrijdag telefonisch of per e-mail aan te melden bij Ruud van der Ark. In de e-mail de aard van het probleem en uw telefoonnummer vermelden.