Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Den Haag

regio den haag 60jaar

 Regio den Haag 60 jaar jubileum receptie.

Voeks Computercursus.

Ook voorjaar 2019 organiseren wij weer de bekende “Voeks computercursus” voor mensen die een computer een beetje (of meer) gebruiken. De cursus kan alleen doorgaan als wij voldoende deelnemers krijgen, dus meldt u zich vooral aan. Het blijkt dat onze cursus ook zeer waardevol is voor mensen die regelmatig een computer met daarop Windows 10 gebruiken. Er valt heel wat te ontdekken!

Partners van leden zijn ook van harte welkom.

U begrijpt uit bovenstaande dat wij werken met Windows-10 en wij behandelen hiervan een aantal vaste onderwerpen, bijvoorbeeld: personaliseren, instellingen, bestandsbeheer, gebruik van de “One-drive” en de “Mail-app”, Microsoft-account, apps downloaden, tekst verwerken etc. en verder stellen wij in overleg met de deelnemers de rest van het programma samen.

In het leslokaal is er voor elke deelnemer een aparte laptop. Per groep zijn er maximaal acht deelnemers.

De Computercursus bestaat uit acht lessen van anderhalf uur en is op woensdagen van 13 februari tot en met 10 april 2019. Dit zijn negen woensdagen, maar woensdag 13 maart is er geen cursus vanwege de Regionale Ledenvergadering. U kunt kiezen uit een ochtendsessie van half elf tot twaalf of een middagsessie van één tot half drie.
De cursus kost € 30. De locatie is de bovenzaal van het Tennispaviljoen op Te Werve.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Ruud van der Ark (zie hieronder).

Hulp bij computerproblemen, is op dezelfde woensdagen als de Computercursus.

Voor de Hulp bij computerproblemen dient u zich uiterlijk op de voorafgaande vrijdag aan te melden bij Ruud van der Ark. Als u zich per e-mail aanmeldt, dan de aard van het probleem en uw telefoonnummer vermelden.

Contactgegevens van Ruud van der Ark:
Telefoon: 070 387 44 10
E‑mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.