Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Rijnmond

Kerstdiner Voeks Rijnmond 14 december 2018.

Voor de achtste keer organiseerde het bestuur het traditionele kerstdiner in de vertrouwde omgeving van Alcazar Events te Puttershoek.

69 leden/partners en introducees waren aanwezig op deze avond. Het was fijn te constateren dat we nieuwe leden konden verwelkomen, maar ook veel trouwe leden. Ook dit jaar werd de muziek verzorgd door de Hugger Mugger Jazzband uit Breda, die inmiddels uit 9 musici bestaat. Al bij de eerste tonen waagden zich de gasten op de dansvloer en klonk er vertrouwde dixieland/oude stijl jazz, afgewisseld met kerstmuziek in dezelfde stijl. Bij het nummer ”When the Saints” liet een der gasten horen dat hij het zingen nog niet verleerd was, daarbij geholpen door de rest van het gezelschap.

Om 18.00 uur werd het buffet geopend met het voorgerecht dat werd uitgeserveerd op etagères, de zgn. “Hapas, de Hoeksche Waardse Tapas”. Dit werd gevolgd door het hoofdgerecht, met keuze uit vlees, vis en garnalen en bijgerechten, alles volgens het bekende “Live Cooking Buffet” principe. Een dessert, ook uitgeserveerd op etagères, en koffie besloot het diner. Tijdens het diner werd regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te dansen.

Om 22.15 uur was het tijd om te vertrekken. Het bestuur kan tevreden terugblikken op een gezellige avond, gezien de vele positieve reacties die werden ontvangen bij vertrek naar huis.

Omdat Alcazar begin 2020 haar deuren sluit was dit (hoogst)waarschijnlijk de laatste keer dat het Kerstdiner hier plaats vond.

fotoknop