Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Rijnmond

Dinerclub in ‘De Schone Lei’

Op 9 mei waren we met 30 personen in restaurant ‘De Schone Lei’ in Rotterdam, gelegen aan de Kralingse Plas. Het gemêleerde gezelschap - leeftijd tussen 50 en 89 jaar – zat in een aparte ruimte en genoot van een heerlijk driegangen diner. Per gang kon je kiezen uit drie verschillende gerechten, die dan werden geserveerd, mooi als schilderijtjes, door een vriendelijke bediening.

In navolging op de lintjesregen van Koningsdag werd Piet Groen door Tineke de Groot gehuldigd voor zijn enorme inzet voor Voeks en zijn leden. Altijd met enthousiasme en behulpzaam voor iedereen. Hij is aan zijn laatste jaar in het bestuur bezig. Piet werd een lint met gouden plak omgehangen en een doos Celebrations aangeboden en een mooi boeket. Er volgde applaus voor de spontane en originele rede van Tineke.

In zijn rol als activiteiten coördinator vormt Piet samen met Gerda Burger die evenementen coördinator is een hecht team.

Na een genoeglijke avond vertrokken we door de gietende regen. Jammer voor de paar fietsers die met droog weer gekomen waren.

Guus Stoelinga

Het volgende diner is op donderdag 27 juni in restaurant Leff in Oud Beierland.