Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Rijnmond

 

Kerstdiner Voeks Rijnmond 19 december 2019.

Voor de eerstekeer na een lange reeks van diners in Alcazar organiseerde het bestuur het traditionele kerstdiner in restaurant VIPZvan het Albeda College in Rotterdam. VIPZ is een trefpunt voor eten, drinken, leren en samenwerken. Hier tref je studenten van verschillende opleidingen en opleidingsniveaus.

80 leden/partners en introducees waren aanwezig op deze avond. Wkonden nieuwe leden verwelkomen, maar ook veel trouwe leden waren uiteraard van de partij.

Dit keer geen buffet, maar een voortreffelijk5-gangen menu, voorafgegaan door een welkomstdrankje en een amuse, uitgeserveerd door studentenvan het college.Bij elke gang werd uitgelegd waaruit het gerecht bestond en de sommeliers in spe gaven toelichting bij de geserveerde wijnen. Alles begeleid door leraren en ouderejaars studenten. Zij deden hun uiterste best om er voor ons een geslaagde avond van te maken. Na iedere gang traden studenten van het danscollege van Albeda op, begeleid door kerstmuziek en dat werd zeer gewaardeerd.Aan het einde van de avond werden alle studenten bedankt voor hun gastvrijheid en de heerlijke avond die ze onze leden hadden bezorgd.

Om 22.00 uur was het tijd om te vertrekken. Het bestuur kan tevreden terugblikken op een zeer geslaagde avond, gezien de vele positieve reacties die werden ontvangen bij vertrek naar huis. Vele malen hoorden we dat we volgend jaar weer in VIPZ moeten dineren. Vanzelfsprekend doen we ons uiterste best dit te realiseren.

Het bestuur bedanktmede namens de gasten, Gerda Burger die zoveel werk heeft verzet om deze avond te organiseren en tot een succes te maken.

fotoknop