Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Voeks Agenda

Download als een iCal bestand
Koninklijke Bibliotheek, Den Haag
Woensdag, 17. Oktober 2018, 11:00

Rondleiding Koninklijke bibliotheek Den Haag

kon bibliotheek

Op woensdag 17 oktober a.s. staat er een rondleiding op het programma aan de Koninklijke Bibliotheek. Daar krijgen we een rondleiding langs diverse bijzondere stukken en een uitleg over wat zij daar zoal nog meer doen. En dat is nogal wat! Op internet word je al lekker gemaakt voor een bezoek: “Wilt u ook eens een kijkje nemen achter de schermen van de KB? Met eigen ogen zien waar al die miljoenen boeken worden bewaard? Een rondleiding door de KB duurt ongeveer een uur en brengt u langs de leeszalen, de microfilmruimte, de leeszaal Bijzondere Collecties, de magazijnen en de Expositie Topstukken. Tijdens de rondleiding gaan er deuren open die normaal voor bezoekers gesloten blijven”. Dat belooft wat!

Na afloop kunnen we – zoals gebruikelijk – nog wat napraten met een drankje e.d.

Het bezoek vindt plaats in de bibliotheek naast het Centraal Station in Den Haag, Prins Willem Alexanderhof 5 op woensdag 17 oktober. De kosten bedragen slechts
€ 5,00 en de aanvang is 11:00 uur.

U kunt zich nog opgeven door overmaking van dit bedrag op de Voeks bankrekening van onze penningmeester Fred Beun (NL52ABNA 0426 3009 47, tnv Voeks Leiderdorp) met vermelding van “Bibliotheek”. Wilt U ook aan Robert Le Grand (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0644239515 ) doorgeven dat U deelneemt aan dit bezoek.