banner 5 2 1200px rounded v2


Voeks Agenda

Download als een iCal bestand
Jubileumviering regio Leiden
Donderdag, 5. September 2019, 09:00 - 13:00

Nog minder dan twee maanden en dan vieren we ons 10e lustrum als Leidse regio van Voeks.

50 jaar oud en springlevend zijn we. Met alle uitdagingen die we als Voeksleden hebben om eraan bij te dragen dat de Shell gepensioneerden in onze regio maximaal van hun pensioen kunnen genieten. We vinden dat we dit heugdelijke feit niet aan ons voorbij mogen laten gaan.

Uitdagingen zoals aan de ene kant een groeiend aantal jongere leden, die weliswaar bij Shell gepensioneerd zijn, maar nog actief zijn in nieuw werk of genietend van de jong verworven vrije tijd. Om daarvoor meerwaarde te vinden in het Voekswerk is een grote uitdaging. Aan de andere kant worden we samen steeds ouder en doen later, maar vaak ook langer een beroep op anderen in de samenleving, waaronder Voeks. Aan ons is het om binnen die uitdijende extremen ondersteuning en meerwaarde te kunnen geven. Wij denken dat dat lukt en dat willen we vieren.

Veel van ons zijn aktief in de vereniging, als lid, contactpersoon, deelnemer aan- of organisator van activiteiten, organisator van diners, in het bestuur, enz. enz.

En daarom gaan we dit jubileum groots vieren. Met z’n allen, want dat hebben jullie verdiend! Daarom hoop ik velen, met of zonder partner, op 5 september op de boot terug te zien. We kijken dan terug maar zeker ook vooruit.

brasserie zijlstroom routeNog even de gegevens: Donderdag 5 september, 09.45 uur inschepen bij de Zijldijk 30, 2352 AB, Leiderdorp. Dit is bij Brasserie de Meelfabriek.

De route naar de Zijldijk is vanaf de Willem de Zwijgerlaan richting Leiderdorp, direct na de brug over de Zijl rechtsaf. Rijd rechtuit tot aan de Zijl, rechtsaf en na een paar honderd meter ligt rechts de brasserie. Zie afbeelding rechts.

Eigen bijdrage euro 17,50 per persoon (NL52 ABNA 0426 3009 47), berichtje aan Robert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Mocht vervoer naar en van de Zijldijk een probleem zijn, meld het Robert en hij regelt het. Kent U Voeksleden die onze nieuwsbrief niet krijgen of anderszins de aankondigingen hebben gemist, bespreek de lustrumviering met hen. Het zou jammer zijn als zij dit moeten missen.