banner 5 2 1200px rounded v2


Voeks Agenda

Download als een iCal bestand
Wandeling omgeving Vorden
Woensdag, 11. September 2019, 12:30

Wandelen bij Vorden

Op woensdag 11 september gaan wij wandelen in de omgeving van Vorden, een dorp ten zuidoosten van Zutphen dat bekend staat op zijn acht kastelen. Wij beginnen de dag om 12.30 met een lunch voor eigen rekening in ‘de Keuken vanHackfort’, Baakseweg 6, 7251 RH te Vorden. Deze brasserie is gevestigd in het koetshuis van landgoed Hackfort.

Om 13.45 start de wandeling, onder leiding van een gids van Vereniging Natuurmonumenten. De gids zal tijdens de 6 kilometer lange route uitleg geven over het lokale natuur- en cultuurlandschap. Na afloop praten we nog even na in de Keuken van Hackfort onder het genot van een drankje dat u wordt aangeboden door Voeks.

Voor degenen die wat minder goed ter been zijn, bestaat de mogelijkheid om, in plaats van de beschreven wandeling, in rustig tempo een korte wandeling te maken in de directe omgeving van de brasserie met een groep(je) zonder gids.

U kunt zich voor deze dag aanmelden tot en met 1 september bij de activiteitencoördinator Désirée Brakenhoff (zie colofon). Graag aangeven of u voor de lange of de korte wandeling kiest.