banner 5 2 1200px rounded v2


Voeks Agenda

Download als een iCal bestand
Kerstdiner Epe
Dinsdag, 17. December 2019

Kerstdiner

Op dinsdag 17 december vindt het jaarlijkse kerstdiner van regio Apeldoorn plaats in hotel-restaurant Dennenheuvel, Heerderweg 27 te Epe. U wordt om 17.00 ontvangen met een drankje. Hierna volgt een heerlijk driegangendiner. Een drankje vooraf en twee drankjes tijdens het eten zijn bij de prijs inbegrepen (wijn/bier/frisdrank).

Het voorgerecht is een terrine van fazantenfilet met katenspek, geweckte morilles en gemarineerde zuurkool. Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit op de huid gebakken snoekbaarsfilet met sugarsnaps, beurre noire en kappertjes, of een medium gegrilde kalfs-ribeye met gebakken roodlof en een saus van vadouvan, of een medaillon van Veluws hert met langzaam gegaarde –sukade, cavolo nero en jeneverbessen. Nagerecht is een dessertbuffet, gevolgd door mokka. U kunt zich aanmelden door vóór 1 december €41,50 p.p. (€51,50 voor introducés) over te maken naar de penningmeester (zie colofon). 

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Graag uiterlijk 1 december doorgeven aan de activiteitencoördinator. 

Locatie Hotel-restaurant Dennenheuvel, Heerderweg 27 te Epe