Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Overzicht, advies en tot wel 25% korting op producten en diensten​

Als klant van Zilveren Kruis krijgt u Zilverkorting op allerlei extra zorgproducten en diensten. Van ooglaserbehandeling tot thuishulp, van bril tot cosmetische behandelingen. Of u nu een maand verzekerd bent bij Zilveren Kruis of al jaren. Voor u en uw meeverzekerde gezinsleden. Met Zilverkorting biedt Zilveren Kruis u een overzichtelijk en uitgebreid assortiment van producten en diensten. Bovendien voor aantrekkelijke prijzen. De vernieuwde Zilverkorting is te vinden op de website www.zk.nl/zilverkorting.

Waarom Zilverkorting?
Er zijn veel producten en diensten die voor veel mensen het leven een stuk makkelijker zouden maken. Of waardoor mensen mobieler zijn. Of waardoor mensen met beperkingen door ouderdom of chronische aandoeningen langer thuis kunnen blijven wonen. Deze producten en diensten hebben vaak een relatie met zorg of hulp thuis. Maar helaas kan niet alles vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Met de vernieuwde Zilverkorting staat Zilveren Kruis u bij met advies en korting.

Wat is er vernieuwd in de Zilverkorting? 
De vernieuwde Zilverkorting biedt in één oogopslag een overzicht in 9 hoofdcategorieën, waardoor u in een paar klikken bij het juiste product of de juiste dienst komt. Zo helpen we  u eenvoudig de juiste keuze te maken. Alle leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Bovendien kunt u de producten en diensten direct bestellen met aanzienlijke korting.

Voor wie is Zilverkorting?
De vernieuwde Zilverkorting is er voor alle klanten van Zilveren Kruis die minimaal een basisverzekering hebben.

Ga naar www.zk.nl/zilverkorting voor een compleet overzicht van producten en diensten waar u korting op krijgt.