Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

banner 5 2 1200px rounded v2


Voeks Golftoernooi 2019 op Prise d’Eau

DSC06587 2DSC06590 2

Foto's door: Sandra Willard.

Klik HIER voor meer foto's

Datum maandag 29 juli

Voeks golftoernooi 2019

Bij prachtig golfweer werd op maandag 29 juli voor de achtste maal het jaarlijkse Voeks golftoernooi gespeeld. Ook dit jaar op de 27-holes baan van Prise d’ Eau in Tilburg. Waar vorig jaar de golfkaravaan zich bij hoge temperatuur door de goudgeel gekleurde 27-holesbaan worstelde genoten de 104 deelnemers dit jaar van fraaie groene fairways.

Voeks wisselbekers

Bij de dames won dit jaar Jeanne Jaspers de beker met 37 stableford punten. Tweede werd Usa Armbrust met 32 punten, op de derde plaats gevolgd door Sandra Willard met 32 punten. Bij de heren won Rob Knopperts met 35 stableford punten de gewilde beker. Hij werd gevolgd door Robert Ohm met 34 punten en Ram Sewersad met 34 punten als derde. De winnaars ontvingen uit handen van Han Kooy, voorzitter van de vereniging en Sam Wytema, voorzitter van het organisatiecomité de zilveren beker, een fles goede wijn en een doos golfballen (met Voekslogo).

Nearies en ‘nearest to the rope’

Bijzondere prijzen werden uitgereikt aan Jan van Dijk, Leo van Driest en Henk Tomassen voor nearies op de drie lussen Blaak, Sijsten en de Leij: een coupon plus een doosje ballen. Voor de ‘nearest to the rope’ prijs traden Jules Croonen, Hans Mes en Wilma Whincup naar voren. Ook zij ontvingen een coupon en een doosje ballen. Excuses werden gemaakt voor een ‘te kort touw’.

De organisatie was weer in handen van Sam Wytema en Kees IJzerman. Voorzitter Han Kooy bedankte hen namens de ruim honderd deelnemers voor hun goede werk. Een overzicht van de prijswinnaars en een foto-impressie van de zeer geanimeerd verlopen 2019 Voeks golfdag is te vinden op de Voeks website.