banner 5 2 1200px rounded v2


  lid worden         Mijn Voeks    mijnvoeks registratie  


illustratie Voeks Tafels 7 illustratie website voeks online        

In januari 2017 is de brochure ‘Voorbereiding op overlijden’ uitgegeven, die in maart 2018 is geactualiseerd. Vanwege de vele reacties op deze brochure wordt er nu een aanvulling beschikbaar gesteld om hulp te bieden bij de invulling van een aantal relevante praktische zaken.

In deze aanvulling worden er o.a. voorbeelden gegeven van het levenstestament en daarbij onderliggende documenten en verwijzingen naar wettelijke aspecten. Een extra element is de samenvatting van belangrijke aspecten uit het lezenswaardig boek ‘Mijn moeder wilde dood’ van schrijfster Annegreet van Bergen.

Hopelijk biedt het bovenstaande hulp bij het overdenken en regelen van die aspecten die verbonden zijn aan uw laatste levensfase.Dit aanhangsel is in zijn geheel op de Voeks-website te lezen en kan ook gedownload worden. Tevens kan bij het Voekssecretariaat een uitgeprinte versie worden aangevraagd.
Wij hebben de hoop dat hulp aan deze informatie kan worden ontleend.

Wij willen de uitgave van de publicatie graag als een ‘levend’ document zien. Dit betekent dat mochten er vragen, opmerkingen of kritische kanttekeningen zijn, er de mogelijkheid is om dit via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar te maken.

Albert Don en Wiebe de Boer