Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Apeldoorn

apeldoorn header foto

Agenda-Apeldoorn

Download als een iCal bestand
Bezoek Oude Ambachten en Speelgoedmuseum Terschuur, dinsdag 3 maart
Dinsdag, 3. Maart 2020, 12:30

Bezoek Oude Ambachten en Speelgoedmuseum Terschuur, dinsdag 3 maart

Op dinsdag 3 maart staat een bezoek gepland aan het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur (Gemeente Barneveld). Dit uitstapje is georganiseerd door Ank Herstel. Om alvast in de stemming te komen kunt u Voeksnieuws Nr 10 van oktober 2019 er nog eens bij pakken om de uitgebreide reportage over dit bijzondere museum  te lezen. 

Een bezoek aan dit museum is een symfonie van herkenning en herinnering. Maar liefst 160 oude ambachten zijn hier vertegenwoordigd. Op veel plaatsen in het museum staan enthousiaste vrijwilligers, die vaak zelf een bepaald beroep hebben uitgeoefend, om uw vragen te beantwoorden of gewoon een gezellig praatje met u te houden. Daarnaast vindt u een grote collectie treinen, poppen, poppenhuizen en ander oud speelgoed.  

            ambachten          

We starten om 12.30 met een lunch bestaande uit soep, broodje ham, broodje kaas, kroket en melk, koffie of thee. Na een korte route uitleg kunt u het verleden induiken, waarna de dag wordt afgesloten met een drankje voor rekening van Voeks. Het museum is rolstoeltoegankelijk en stelt eventueel gratis rollators en/of rolstoelen ter beschikking. 

Wilt u aan dit bezoek deelnemen? Maak vóór 25 februari 2020 € 17,50 (introducés betalen € 19,50) over naar bankrekening nr. NL08 INGB 0003 6259 30 t.n.v. Voeks te Apeldoorn onder vermelding van Bezoek Ambachtenmuseum. Het Ambachtenmuseum is te vinden aan de Rijksweg 87, 3784 LV Terschuur. Buslijn 102 van Apeldoorn naar Amersfoort stopt voor het museum. Wij hopen u allen te zien!

Locatie Rijksweg 87, 3784 LV Terschuur