Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Amsterdam

amsterdam modern

"Amsterdamse grachtenpanden" van Wini Hoonte

Schilderen

Onder leiding van Carel van der Loo worden de beginnende enthousiastelingen de grondbeginselen van het creatief schilderen bijgebracht. Niets moet en er is volledige vrijheid om je eigen wensen uit te voeren op het witte doek. Ook de gevorderde schilders komen volledig tot hun recht en krijgen alle ruimte en adviezen om zich verder te ontwikkelen. Met trots kunnen de kunstenaars tijdens de Algemene Ledenvergadering in februari hun expositie houden. Graag wil ook de schildersclub nieuwe leden verwelkomen. Maar ook leden die “ruimtelijk” met verschillende materialen willen gaan werken zijn van harte welkom, b.v. met klei of was. In ons nieuwe onderkomen is voldoende ruimte om op een creatieve manier aan de slag te gaan.

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Op donderdag 12 september werden de kwasten en penselen weer nat gemaakt en werden de eerste "klodders en streken" weer op het canvas gezet.

Het bestuur wenst alle schilders veel creativiteit en plezier toe in het nieuwe seizoen. Het schilderen is 1x per 2 weken overdag bij "Vrij en Blij" in Landsmeer.