Regio Den Haag

le debutRegio Den Haag organiseert een Kerstdiner op 10 december 2020 bij de Internationale Hogere Hotelschool te Den Haag.

In overleg met de School is afgesproken, ,
het KERSTDINER te laten doorgaan in afgeslankte vorm, rekening houdend met de RIVM regels van dat moment.

Restaurant Le Début, Brusselselaan 2 in Den Haag is geheel gereserveerd voor onze Voeksleden. 

Lees meer...

Er zijn nog 2 wandelingen geplanned:

  • Woensdag 11 november 2020 gaan we wandelen in Delfland.
  • Dinsdag 8 december 2020 wandelen we in de Biesbosch.

Meer informatie volgt later.

Op donderdag 29 oktober 2020 maken we een fietstocht naar Land Art in Delft. De tocht zal ongeveer 40 km zijn door het prachtige recreatiegebied Midden Delfland.

Verder fietsen we door het Ackerdijkse bos naar de beelden in de natuur. Een traject van 2,5 km beelden die vervaardigd zijn door nationale en internationale kunstenaars.

Lees meer...

In april 2020 willen we bij voldoende belangstelling weer een genealogiecursus organiseren in samenwerking met de Nederlandse Genealogie Vereniging. Op 5 woensdagen van 14.00 tot 16.30 uur gaan we aan de slag. Kosten circa 40 euro.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je geïnteresseerd bent. Ook geschikt voor partners.

Na de zomermaanden beginnen we donderdag 10 september 13:30 u. weer met onze reguliere clubbijeenkomsten in het paviljoen “Te Werve” te Rijswijk (elke 2e en 4e donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur).

Lees meer...

Onder deze titel diepen we onderwerpen uit die ons als ex-Shellers aan het hart gaan. Een aantal keren per jaar nodigen we een spreker uit die het onderwerp presenteert. Wij met onze achtergrond praten mee.

Lees meer...