Regio Den Haag

Wandeling Ter Heijde 5 km duinen en strand uitgezet door Jac Blommerde.IMG 7671 The Coast beach house Monster

Datum:              

15 juli 2020.

Locatie:             

Parkeerplaats Strandopgang Molenslag Monster (Eerste 2 uur gratis parkeren, daarna €1,50 per 30 minuten; betalen met pinpas)

Programma:     

  • 12.00 uur lunch in The Coast beach house (op het strand) voor eigen rekening
  • 13.00 uur start wandeling bij ingang The Coast beach house
  • 14.30 uur drankje aangeboden door Voeks

Bij twijfel of het doorgaat, bel Richard van Ruler 06-44900657

IMG 7571 duinengebied ten N van Monster

 

 

 

 

We beginnen weer met activiteiten zover de RIVM-regels dit toestaan. 1,5 meter afstand dus. Bij symptomen van Corona thuis blijven. Deelname is op eigen risico.

Whatsapp-groep: Als je deel wilt nemen aan de Voeks Wandel Whatsapp-groep, vul dan je 06-nummer in op het aanmeldingsformulier bij 'opmerkingen'. De bedoeling is om berichten over de wandeling snel door te kunnen geven, bijvoorbeeld het afzeggen bij slecht weer of onverwachte verkeerssituaties.

Aanmelden: Klik HIER

In april 2020 willen we bij voldoende belangstelling weer een genealogiecursus organiseren in samenwerking met de Nederlandse Genealogie Vereniging. Op 5 woensdagen van 14.00 tot 16.30 uur gaan we aan de slag. Kosten circa 40 euro.

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je geïnteresseerd bent. Ook geschikt voor partners.

Na de zomermaanden beginnen we donderdag 12 september weer met onze reguliere clubbijeenkomsten in het paviljoen “Te Werve” te Rijswijk (elke 2e en 4e donderdag van de maand; aanvang 13.30 uur).

Lees meer...

Onder deze titel diepen we onderwerpen uit die ons als ex-Shellers aan het hart gaan. Een aantal keren per jaar nodigen we een spreker uit die het onderwerp presenteert. Wij met onze achtergrond praten mee.

Lees meer...