REGIO HET ZUIDENIn de laatste VOEKS-Nieuws van vorig jaar al gemeld: er gaat wat veranderen met de soos voor VOEKS-leden in de subregio Oost-Brabant en Limburg.
Niet met de lokatie; die bevalt uitstekend en dus blijft het Hotel Nobis te Asten, maar het zal niet meer eens per maand zijn.
Na de Soos Asten van donderdag 6 februari is dit jaar 2020 de volgende op 7 mei, daarna 6 augustus en tenslotte 5 november.
Oftewel eens per kwartaal, de maanden 2 (feb), 5 (mei), 8 (aug) en 11 (nov), steeds de eerste donderdag van de maand, van 10:30 tot 12:30 uur.

Echter, er komt vanaf maart wat voor in de plaats: een nieuwe sociëteit in Hulsberg, bij Valkenburg, Zuid-Limburg.
Overduidelijk bedoeld om ook VOEKS-leden in met name Midden- en Zuid-Limburg elkaar te laten ontmoeten zonder daarvoor een kleine honderd kilometer te moeten rijden.
De nieuwe soos is voor het eerst op donderdag 5 maart 2020 in Preuverie in de Wiesj, Wissengrachtweg 6A, 6336 TJ Hulsberg.

preuverie
Limburgser kan bijna niet; het is een tot knus restaurant verbouwde karakteristieke Limburgse boerderij, dus met de gebouwen in carré-vorm rondom een binnenhof dat in de zomer wordt omgetoverd tot een groot gezellig terras.
Net als bij ’Asten’ ontmoet men elkaar vrijblijvend en ongedwongen ’s ochtends van half elf tot half één, waarna men kan besluiten om wel of niet te lunchen.
Na deze hopelijk succesvolle start is dit jaar 2020 de volgende op 4 juni, daarna 3 september en tenslotte 3 december.
Oftewel eens per kwartaal, de maanden 3 (mrt), 6 (jun), 9 (sep) en 12 (dec), steeds de eerste donderdag van de maand, van 10:30 tot 12:30 uur.

Opgelet: er is dus in de eerste maand van elk kwartaal, dus de maanden 1 (jan), 4 (apr), 7 (jul) en 10 (okt), géén soos in de subregio Oost-Brabant en Limburg!
Met de komst van een sociëteit in Zuid-Limburg hoopt het bestuur van VOEKS regio Het Zuiden nòg meer leden in deze grote regio (Zeeland + Noord-Brabant + Limburg) een plek/podium te geven voor het elkaar willekeurig en in alle vrijheid ontmoeten.
Voor eventuele vragen over deze ontwikkelingen in de subregio Oost-Brabant en Limburg blijft Jo Janssen de contactpersoon, via bij voorkeur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en anders 0478-855203 of 06-20886008.