REGIO HET ZUIDEN

 

Prachtig, voor het eerst sinds mei vorig jaar weer eens een kring van personen rondom twee aaneengeschoven ronde tafels; dertien aanwezigen op donderdag 6 februari 2020, waaronder VOEKS het Zuiden voorzitter Kees IJzerman met zijn echtgenote Babs.

Twee gezellige uren met koffie/thee/fris plus als geste van Hotel Nobis het inmiddels fameuze glaasje ondeugend lekkere likeur afgedekt met een toefje slagroom.

De tijd vloog natuurlijk weer om - het is ongelooflijk wat de vijf dames en acht heren elkaar toch allemaal te vertellen hadden - en het was ver na half één voordat acht van de dertien naar een keurig gedekte tafel gingen voor de lunch.

Al met al een geslaagde herstart van de soos in Asten die niet meer eens per maand zal zijn maar eens per kwartaal - de volgende in Hotel Nobis zal zijn op 7 mei.

Jo Janssen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afbeelding1

Afbeelding2Afbeelding3

 

 

 

 

 

 

 

==========================