REGIO RIJNMOND

Vanwege het uitbreken van het coronavirus heeft de overheid verstrekkende maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zo goed als mogelijk te voorkomen. Voeks handelt in lijn met deze maatregelen.

Dit heeft voor Voeks Regio Rijnmond de volgende consequenties:

Alle activiteiten behalve schilderen, zijn (weer) stopgezet tot eind van het jaar. Volgens de huidige Corona maatregelen, welke het niet toe laten, maar belangrijker ter bescherming van de gezondheid van onszelf en onze naasten.

Het bestuur is zich ervan bewust dat deze maatregelen voor teleurstelling kunnen zorgen, maar de realiteit van de situatie vereist bovenstaande acties. We zullen de vinger aan de pols houden en u op de hoogte brengen zodra er verdere aanpassingen nodig zijn.

Ik wens u allen, namens het voltallig bestuur, veel sterkte toe in deze tijd van zorgen over onze gezondheid en die van de medemens.

Hans Burger

Voorzitter Regio Rijnmond

 

Beste Klaverjas vrienden

Het is een hele tijd stil geweest, deels vanwege corona en deels daar Olga op vakantie (Frankrijk) was en dus niet in staat was een mail te versturen.

Vanuit de Voeks kreeg ik de vraag wat er gaat gebeuren met de Klaverjas club (is tenslotte een belangrijke sponsor van ons clubje).

Een hele tijd geleden heb ik met de Polderpoort overleg gehad omtrent de mogelijkheid om weer te gaan klaverjassen en dat was toen niet mogelijk. 

Daar ik vele vragen kreeg hoe nu verder heb ik zowel met Olga als met Voeks maar ook met de Polderpoort wederom contact opgenomen.

Het belangrijkse bezoek afgelopen vrijdagmiddag aan de Polderpoort heeft geleerd dat het onmogelijk is om met de club in de Polderpoort te gaan klaverjassen.

Veel gedeeltes van de kantine zijn afgezet en op het podium is maar plaats van 2 koppels vanwege de 1.5 meter regel.

De mogelijkheid is ook onderzocht om bijvoorbeeld in de vergaderruimtes te gaan klaverjassen, maar dat is financieel NIET haalbaar.

Het ziet er dus naar uit dat we de klaverjas activiteiten NIET kunnen hervatten en hebben daarom besloten de activiteit NIET te hervatten tot 1 januari 2021.

Ondanks het feit dat Olga de drijvende kracht is van de klaverjasclub heb ik op haar verzoek deze mail in elkaar gezet.

Tot slot hoop ik dat iedereen nog gezond is en blijft en dat  jullie deze zeer warme  periode goed zijn doorgekomen en hopelijk toch nog zo hier en daar wat vakantie heb kunnen vieren.

Blijf gezond en hoe de RIVM regels in acht, want dan hopen we in januari (nadat er hopelijk een vaccin is) weer kunnen gaan starten

Piet Groen

 

  

 

Tijden: Elke dinsdag om 19:30 u.
Locatie: Sportcentrum De Polderpoort
Watersportweg 11
3138 HD Vlaardingen
telefoon: 010-7612517
Contact Mevr. Olga van der Deijl-Klouwens
telefoon 010-4346876
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten: Voeksleden per avond €2,00