REGIO HET NOORDEN

header home page


 

Met zijn bekende souplesse loodste voorzitter Art Timmer de jaarlijkse regionale ledenvergadering op woensdag 13 februari binnen het uur naar een goed einde. Bijzondere onderwerpen waren niet aan de orde. Doordat het enige aftredende bestuurslid Anneke van Os onder luid applaus werd herbenoemd, bleef de bestuurssamenstelling intact. Ook de Kascommissie toonde zich tevreden en in de rondvraag werd slechts één vraag gesteld. Klik hier voor de presentatie.

Ondanks de wat saaie agenda werd de vergadering met dik 100 aanwezigen toch zeer goed bezocht. Ongetwijfeld waren velen ook afgekomen op de lezing van Rien Herber, na afloop van de RLV. Rien maakte zijn reputatie meer dan waar. Met een duidelijke, mooie presentatie legt Rien uit hoe de geologie van Groningen doorwerkt in de aardbevingsproblematiek. Het leerzame van zo’n presentatie is dat je beter in staat bent om de zin en de onzin te scheiden van de beweringen in deze politieke discussie.

Mocht u de presentatie van Rien nog eens op uw gemak willen nakijken, klik dan hier (NB dit bestand is 15 MB groot).

Heel wat wijzer geworden begaven de aanwezige leden zich na afloop van de presentatie naar de foyer bij de Gehoorzaal, waar NAM de Voeks-leden trakteerde op goed verzorgde hapjes en drankjes, zodat iedereen aan het eind van de middag weer tevreden huiswaarts keerde. Zie ook deze korte foto-impressie.