Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


“Geachte  VOEKS leden,

Ocke Schuttevaer, uit Gronau heeft de geplande wandeling op 5 februari georganiseerd, die vanaf 10.00 begint  bij Hotel / Gasthof "Driland", Gildehausererstrasse 350 Gronau, tel. No.00-49-2562-3600.  

Ocke heeft mij erop attent gemaakt dat hij op 26 januari de wandeling nogmaals zelf heeft gelopen in 40 minuten *) en dat het parcours er prachtig bij ligt, geen hoog en laag en met schitterende uitzichten over de Dreiländersee. Het parcours is ook geschikt voor rollators en rolstoelers en hij beveelt de wandeling van harte aan. Het enige dat hij niet kan voorspellen is het weer……….. 

Voor alle verdere informatie zie onze eerdere  e-mails.

Met een vriendelijke groet.

Hans Freiboth”

*) Wij trekken echter 1,5 uur uur uit om deze wandeling te volbrengen

 

Wandeling op 5 februari 2020

De VOEKS-wandeling van 5 februari begint bij Hotel/Gasthof "Driland" aan de Gildehauserstrasse 350  48599 Gronau  Duitsland. Tel. 0049-2562-3600.

Ocke Schuttevaer ontvangt u graag om 10.00 uur voor een kop koffie, waarna we om 11.00 uur aan een 3,5 km lange wandeling beginnen rond de "Deiländersee"  De mogelijkheid om een kortere wandeling te maken is ruimschoots aanwezig.

De Dreiländersee is vernoemd naar het punt, waar de grens van Nederland samen valt met de Bundeslanden Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen. De wandeling rond het meer is uitstekend, met mooie uitzichten over het meer dat ongeveer 40 jaar geleden werd gegraven voor de ontwikkeling van het toerisme.

Om ongeveer12.30 uur zijn we terug en beginnen we met de lunch in het Hotel Driland.  Hier staat op de parkeerplaats een replica van de Drilandsteen, die aangeeft dat daar (in de buurt) het drielandenpunt is.