Vereniging van Oud-Employés der "Koninklijke/Shell"

Regio Twente

header2


Gaat niet door.

 

Bezoek op 20 mei aan de tuinen van Mien Ruys            

Om 12.30 uur wordt u verwacht bij de Tuinen van Mien Ruys, Moerheimstraat 84, 7701CG Dedemsvaart, tel: (0523) 61 47 74, www.tuinenmienruys.nl voor een lunch.

14 uur – 15.30 uur - Rondleiding met gids.

Ergens diep weggedoken in ons land ligt een groen monument van 25000 m2 dat is ontstaan door de creativiteit en het enthousiasme van één vrouw. Tuinarchitect Mien Ruys heeft zeventig jaar lang haar ideeën over beplantingen en tuinarchitectuur gebruikt om een fascinerende tuin te maken.

Na haar overlijden is het werk van Mien Ruys door anderen overgenomen. Zie Stichting Tuinen Mien Ruys en Buro Mien Ruys. De Tuinen Mien Ruys bestaan nu uit een reeks van dertig stijltuinen die zowel volgens oude als nieuwe tuinideeën zijn aangelegd en beplant met uitgebalanceerde plantencombinaties. Er wordt geëxperimenteerd met nieuwe plantencombinaties en tuinmaterialen. Juist het experimentele karakter van de Tuinen maakt dat ze zo belangrijk zijn voor geïnteresseerden en vakmensen. De Tuinen Mien Ruys vormen een bron van inspiratie voor liefhebbers van tuinieren en tuinarchitectuur. En een oase van rust voor iedereen die gewoon een paar uur in stilte wil genieten...

Deze beroemde tuinen, prachtig gelegen in Dedemsvaart (Overijssel), onderscheiden zich van andere open tuinen in Nederland.

De kosten voor de lunch en rondleiding voor Voeksleden € 19.- en voor niet-Voeksleden € 23.-.(max.25 personen per gids)

Als u hieraan wilt deelnemen vraag ik u dit bij mij kenbaar te maken vóór 6 mei via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of indien dit niet mogelijk is, dan telefonisch 0546 - 49.29.44.

De kosten kunt u overmaken op de rekening van de penningmeester van Voeks regio Twente NL62 ABNA 0549 0097 44 met vermelding Tuinen Mien Ruys.

Op onze website http://www.voeks.nl/twente kunt U ook andere informatie over onze Voeksregio vinden.