banner 5 2 1200px rounded v2


Hoewel de coronacrisis Voeks op het moment wat minder zichtbaar maakt – veel activiteiten zijn de afgelopen maanden afgelast en het Welzijnswerk vindt noodgedwongen in aangepaste vorm plaats – is de vereniging nog springlevend.
Veel leden zijn de afgelopen maanden met elkaar in contact gebleven en het digitale magazine Voeks Online zorgde tijdens de lockdown voor extra verbinding.
Ook achter de schermen was (en is) er veel activiteit.

Bestuursleden, webmasters en contactpersonen zetten zich onverminderd in, en ook over de toekomst van de vereniging wordt breed nagedacht.

Medio vorig jaar is hiertoe een viertal werkgroepen opgericht. Van al deze groepen zult u de komende tijd meer horen, maar wij willen hen graag alvast bij u introduceren.

  • Een van de werkgroepen, informeel aangeduid als de ’feestcommissie’,  houdt zich bezig met het organiseren van het jubileumfeest voor het 70-jarig bestaan van Voeks. Helaas is het feest vanwege corona uitgesteld tot volgend jaar, dus u moet nog even geduld hebben, maar wat in het vat zit verzuurt niet!
  • De tweede werkgroep richt zich op het optimaliseren van het beleid voor alle leden die wat extra aandacht kunnen gebruiken. De input van de Voeks contactpersonen is hierbij uiteraard van groot belang en zal dan ook worden meegenomen.
  • De derde werkgroep focust op jongere (huidige en toekomstige) leden en ontwikkelt activiteiten die vooral op deze doelgroep gericht zijn.
  • De vierde werkgroep houdt zich bezig met communicatie en presentatie.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website, en alle Voeksmedia krijgen een compleet nieuwe look (bestaande uit huisstijl en logo), ontwikkeld door een externe deskundige.

Meer hierover in het volgende nummer van Voeksnieuws!