banner 5 2 1200px rounded v2


Profiteer jij al van de afspraken die Voeks heeft gemaakt met Zilveren Kruis voor de zorgverzekering?

Er zijn twee verzekermogelijkheden. De eerste is via het Shell/ZK collectief wanneer je aansluitend aan je Shell tijd direct met pensioen bent gegaan. De tweede mogelijkheid is, wanneer je niet direct na je Shell tijd met pensioen bent gegaan maar wel Voekslid bent, via het Voeks/ZK collectief.


Als je via het Shell/ZK collectief verzekerd bent dan heb je een persoonlijk aanbod van Zilveren Kruis ontvangen. Meer informatie vind je via Mijn Zilveren Kruis (www.zilverenkruis.nl) of telefonisch via 071- 36 40 488.

Wie al verzekerd is via het Voeks/ZK collectief heeft ook een persoonlijk aanbod van Zilveren Kruis ontvangen. Je vindt meer informatie via Mijn Zilveren Kruis (www.zilverenkruis.nl) of telefonisch via 071-7510052

Ben je wel Voekslid maar nog niet collectief verzekerd bij Zilveren Kruis? .

Als je Zilveren Kruis overweegt bekijk dan het aanbod op www.zk.nl/voeks  .  Je kiest de zorgverzekering die het beste bij jouw situatie past en berekent de premie.

Met de ZK/Voeks collectiviteit profiteer je van onderstaande kortingen dankzij de afspraken tussen Voeks en ZK. Meer informatie vind je op www.zk.nl/voeks

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 15% korting op de aanvullende verzekering
  • 15% korting op de tandartsverzekering

Tip: Overstappen is eenvoudig. Zilveren Kruis zegt je huidige zorgverzekering voor je op als je je uiterlijk 31 december 2020 aanmeldt.

Let op bij Extra Vitaal. Wie dit pakket wil hebben dient zich er wel voor aan te melden, ook al is het voor Shell/ZK collectief gratis. Zie voor details de links op de Voeks website.

 

Naast de algemene informatie over het Zilveren Kruis vindt u de brochures over de maandpremies 2021, belangrijkste wijzigingen 2021 en de vergoedingenwijzer 2021 door op bijgaande link te klikken:  Shell/ZK zorgverzekering 2021 en Voeks/ZK zorgverzekering 2021.